Δευτέρα , 2 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Μαρία Αντωνίου {ΝΔ}: «Η μαζικότατη συμμετοχή στις εκλογές βγάζει κερδισμένη την παράταξη στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα και σε πολλούς αποδέκτες…»

Μαρία Αντωνίου {ΝΔ}: «Η μαζικότατη συμμετοχή στις εκλογές βγάζει κερδισμένη την παράταξη στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα και σε πολλούς αποδέκτες…»

Rr-dIKMgΗ βουλευτής Καστοριάς και γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) ευχαρίστησε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που έδωσαν βροντερό παρών  με τη μαζική προσέλευση στις κάλπες  και τόνισε πως το γεγονός αυτό στέλνει πολλά μηνύματα τόσο στην παράταξή της ΝΔ όσο και στην Κυβέρνηση. Έκανε λόγο για ισχυρή λαϊκή νομιμοποίηση του νέου Προέδρου και τόνισε πως όταν χρειάστηκε η Κ.Ο. του κόμματος μπήκε μπροστά και το ίδιο θα εξακολουθεί να γίνεται.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Π.Μαρινάκης-(Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ)–Απαντήσεις για τον εμβολιασμό στο video της ΟΝΝΕΔ-“Εμβολιαζόμαστε με τον τρόπο που επιτάσσει η επιστήμη και κερδίζουμε πίσω τις ζωές μας”.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—  Μια  ακόμη  πρωτοβουλία  ,στα  πλαίσια της  συνολικής  καμπάνιας της  ΟΝΝΕΔ, για  τον εμβολιασμό ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of