Πέμπτη , 28 Ιανουαρίου 2021
Αρχική / Επικαιρότητα / Μαρία Αντωνίου (ΝΔ) : « Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει άμεσα να κυβερνήσει και να αφήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα. Οφείλει να ενημερώσει το Κοινοβούλιο για τα ταξίδια στο εξωτερικό και για τα εθνικά θέματα… Αδιανόητη η δήλωση του Υπουργού Πολιτισμού για τα μάρμαρα του Παρθενώνα….»

Μαρία Αντωνίου (ΝΔ) : « Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει άμεσα να κυβερνήσει και να αφήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα. Οφείλει να ενημερώσει το Κοινοβούλιο για τα ταξίδια στο εξωτερικό και για τα εθνικά θέματα… Αδιανόητη η δήλωση του Υπουργού Πολιτισμού για τα μάρμαρα του Παρθενώνα….»

ANTVNIOY-2Δεν μπορεί ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Μπαλτάς να κάνει λόγο για Ελγίνεια Μάρμαρα και να προεξοφλεί την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου τόνισε, μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (στα σημεία των καιρών) η Μαρία Αντωνίου Βουλευτής ΝΔ ν .Καστοριάς. Η αναπληρώτρια Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ σχολίασε και μια σειρά θεμάτων όπως για το ασφαλιστικό, τον προϋπολογισμό, τα ελλείμματα , για διορισμούς υμετέρων στο Δημόσιο και ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να κυβερνήσει έστω και με αυτούς τους «διορισμένους» Βουλευτές. Ακόμη ζήτησε τη συμμετοχή των φίλων του κόμματος στις εσωκομματικές διαδικασίες της παράταξης.
Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Διαδικτυακή εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων & Ηρώων του Ολοκαυτώματος

Διαδικτυακή εκδήλωση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων & ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of