Πέμπτη , 13 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Μαρίνα Χρυσοβελώνη(ΑΝΕΛ) : « Όχι ΦΠΑ 23% στα φροντιστήρια. Πρέπει να υπάρξει κατάργηση του μέτρου…»

Μαρίνα Χρυσοβελώνη(ΑΝΕΛ) : « Όχι ΦΠΑ 23% στα φροντιστήρια. Πρέπει να υπάρξει κατάργηση του μέτρου…»

mediadefaultimagesxrysoveloni_homeΗ Εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στο Δ/Ρ και την εκπομπή «στα σημεία των καιρών» (Βίκυ Μιχέλη) σχολίασε τις προγραμματικές δηλώσεις , το πολυνομοσχέδιο με τους εφαρμοστικούς νόμους και στάθηκε ιδιαίτερα στην αναστολή του μέτρου για ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση: «Υποστηρίζω μετά επιτάσεως την κατάργηση του μέτρου αφού πλήττει κυρίως τις οικογένειες εκείνες με χαμηλά ή μέσα εισοδήματα. Πιστεύω πως θα υπάρχει η κατάργηση του μέτρου. Οι ΑΝΕΛ με υψηλό αίσθημα ευθύνης και χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος στηρίζουμε τις μεταρρυθμίσεις…».
Η κα Χρυσοβελώνη αναφερόμενη στις διαδικασίες διαδοχής Προέδρου στην ΝΔ τόνισε μεταξύ άλλων πως : «Η ΝΔ πρέπει να αλλάξει πολιτική, θέσεις και αρχές. Οι διαφορές που είχαμε όσοι προερχόμασταν από τη ΝΔ και δημιουργήσαμε τους ΑΝΕΛ παραμένουν. Για παράδειγμα είναι τουλάχιστον προκλητικό να αποκαλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακροδεξιό τον Πάνο Καμμένο και να ξεχνά ότι ο κ. Καμμένος ήταν στενός συνεργάτης του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Με τέτοια αλαζονεία τορπιλίζει ο ίδιος την υποψηφιότητά του…».
Ακούστε τη συνέντευξη…

Δείτε Επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία από τον ΕΕΣ Ιωαννίνων το Σάββατο 15/5 στα Παλιά Σφαγεία

Το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μαζί με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of