Πέμπτη , 14 Ιανουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Μαρίνα Χρυσοβελώνη(ΑΝΕΛ) : « Όχι ΦΠΑ 23% στα φροντιστήρια. Πρέπει να υπάρξει κατάργηση του μέτρου…»

Μαρίνα Χρυσοβελώνη(ΑΝΕΛ) : « Όχι ΦΠΑ 23% στα φροντιστήρια. Πρέπει να υπάρξει κατάργηση του μέτρου…»

mediadefaultimagesxrysoveloni_homeΗ Εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στο Δ/Ρ και την εκπομπή «στα σημεία των καιρών» (Βίκυ Μιχέλη) σχολίασε τις προγραμματικές δηλώσεις , το πολυνομοσχέδιο με τους εφαρμοστικούς νόμους και στάθηκε ιδιαίτερα στην αναστολή του μέτρου για ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση: «Υποστηρίζω μετά επιτάσεως την κατάργηση του μέτρου αφού πλήττει κυρίως τις οικογένειες εκείνες με χαμηλά ή μέσα εισοδήματα. Πιστεύω πως θα υπάρχει η κατάργηση του μέτρου. Οι ΑΝΕΛ με υψηλό αίσθημα ευθύνης και χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος στηρίζουμε τις μεταρρυθμίσεις…».
Η κα Χρυσοβελώνη αναφερόμενη στις διαδικασίες διαδοχής Προέδρου στην ΝΔ τόνισε μεταξύ άλλων πως : «Η ΝΔ πρέπει να αλλάξει πολιτική, θέσεις και αρχές. Οι διαφορές που είχαμε όσοι προερχόμασταν από τη ΝΔ και δημιουργήσαμε τους ΑΝΕΛ παραμένουν. Για παράδειγμα είναι τουλάχιστον προκλητικό να αποκαλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακροδεξιό τον Πάνο Καμμένο και να ξεχνά ότι ο κ. Καμμένος ήταν στενός συνεργάτης του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Με τέτοια αλαζονεία τορπιλίζει ο ίδιος την υποψηφιότητά του…».
Ακούστε τη συνέντευξη…

Δείτε Επίσης

Συνέντευξη Τύπου Περιφερειάρχη Ηπείρου για επισκέψεις σε Υπουργεία, ΕΣΠΑ, Αντιμετώπιση ζημιών, αγροτικά θέματα κ.α.

Στις συναντήσεις που είχε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στην Αθήνα για το ΕΣΠΑ, το Ταμείο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of