Τετάρτη , 4 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Μεγάλο ενδιαφέρον για το «Τρέχω και Περπατώ στους Δρόμους του Νησιού»

Μεγάλο ενδιαφέρον για το «Τρέχω και Περπατώ στους Δρόμους του Νησιού»

nisaki

 

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτή η πρωτοβουλία του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδών Ιωαννίνων να ανοίξει τους δρόμους του Νησιού, πραγματοποιώντας την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στις 18.30, δύο αγώνες δρόμου 3.600 μ. και 1.600 μ.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο «Τρέχω και Περπατώ στους Δρόμους του Νησιού» είναι μεγάλο και καλό θα είναι όσοι θέλουν να συμμετέχουν, να φροντίσουν για την έγκαιρη εγγραφή τους την Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Μαβίλη, όπου θα γίνεται και παραλαβή των αριθμών. Για λόγους ασφαλείας έχει τεθεί ανώτατο όριο συμμετοχών στα 600 άτομα και όσοι δεν εξασφαλίσουν την έγκαιρη εγγραφή τους, δε θα μπορέσουν να συμμετέχουν και να παραλάβουν τα αναμνηστικά τους. Εγγραφές και παραλαβή αριθμών θα γίνονται και στο Νησί, στην αφετηρία του αγώνα στη θέση Σαράι, από τις 16.30 έως τις 18.00, στην περίπτωση που δεν καλυφθεί νωρίτερα ο αριθμός.

Στον αγώνα των 3,6 χλμ. έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι είναι γεννημένοι από το 2000 και μεγαλύτεροι, ενώ για τους ανήλικους πρέπει να κατατεθεί στην γραμματεία υπεύθυνη δήλωση του γονέα για τη συμμετοχή τους. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 6.30 το απόγευμα από το Σαράι (θέση πλατφόρμα) και θα πραγματοποιηθούν δύο γύροι στην  παραλίμνια διαδρομή του νησιού, με τους συμμετέχοντες να τρέχουν στα δρομάκια και τις πλατείες του οικισμού, δίπλα από τα μουσεία και τα μοναστήρια, με τερματισμό στο Μουσείο του Αλή Πασά.

Στις 7 το απόγευμα, από το ίδιο σημείο θα ξεκινήσει και ο αγώνας του 1,6 χλμ., στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μαθητές  από το 2001 έως και το 2006, ενώ μικρότεροι  μαθητές  μπορούν να μετέχουν με την συνοδεία  γονέα ή  κηδεμόνα. Οι ανήλικοι μαθητές πρέπει απαραίτητα να καταθέσουν στην γραμματεία υπεύθυνη δήλωση του γονέα για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Δείτε Επίσης

Θερμή υποδοχή για τον χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων

Με κλαδιά ελιάς στεφάνωσε τον χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ, ενώ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of