Τετάρτη , 30 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Διεθνή Νέα / Πάπας Φραγκίσκος: Αν με δολοφονήσουν ελπίζω να μην πονέσει

Πάπας Φραγκίσκος: Αν με δολοφονήσουν ελπίζω να μην πονέσει

«Θεέ μου, πρόσεχέ με. Αλλά αν είναι θέλημά σου να πεθάνω, ή να μου συμβεί κάτι, σου ζητώ μόνο μία χάρη: να μην πονέσει. Γιατί είμαι πραγματικά φλώρος όταν πρόκειται για σωματικό πόνο»

papas_fragkiskos

Συμβιβασμένος με την ιδέα του θανάτου δηλώνει ο Πάπας Φραγκίσκος, που δέχεται απειλές για τη ζωή του.  Ο Ποντίφικας έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι έχει χιούμορ. Το έκανε και τώρα, που δέχεται απειλές για τη ζωή του από διάφορες πλευρές.

«Η ζωή είναι στα χέρια του Θεού. Προσεύχομαι »Θεέ μου, πρόσεχέ με. Αλλά αν είναι θέλημά σου να πεθάνω, ή να μου συμβεί κάτι, σου ζητώ μόνο μία χάρη: να μην πονέσει. Γιατί είμαι πραγματικά φλώρος όταν πρόκειται για σωματικό πόνο», είπε με χιούμορ σε συνέντευξή του στην La Carcova News. Η συγκεκριμένη εφημερίδα κυκλοφορεί σε φαβέλα του Μπουένος Αιρες, ενώ οι κάτοικοί της κάνουν τις ερωτήσεις στους συνεντευξιαζόμενους.

Τους τελευταίους μήνες, οι απειλές για τη ζωή του Πάπα Φραγκίσκου είναι αρκετές. Από τους τζιχαντιστές, από τη Μαφία- εισαγγελέας ανέφερε πρόσφατα ότι ίσως σχεδιάζει χτύπημα κατά του Ποντίφικα- ενώ τον Ιανουάριο ο στρατός στις Φιλιππίνες ανακοίνωσε ότι απέτρεψε σχέδιο δολοφονίας του με βόμβα κατά την επίσκεψή του στη Μανίλα, αν και το Βατικανό το διέψευσε.

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Ι.Μουσλέμ(Δημοκρατική Ένωση Συρίας)-Ντροπή για κάθε ελεύθερο άνθρωπο-Οι πρώτες επιθέσεις σε βάρος των εισβολέων-“Σιωπή” της Διεθνούς Κοινότητας

  Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Την πληροφορία ότι η πολιτοφυλακή των Κούρδων ανταρτών κατάφερε χτες, λίγες ώρες ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of