Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Αρχική / Διεθνή Νέα / Πάπας Φραγκίσκος: Αν με δολοφονήσουν ελπίζω να μην πονέσει

Πάπας Φραγκίσκος: Αν με δολοφονήσουν ελπίζω να μην πονέσει

«Θεέ μου, πρόσεχέ με. Αλλά αν είναι θέλημά σου να πεθάνω, ή να μου συμβεί κάτι, σου ζητώ μόνο μία χάρη: να μην πονέσει. Γιατί είμαι πραγματικά φλώρος όταν πρόκειται για σωματικό πόνο»

papas_fragkiskos

Συμβιβασμένος με την ιδέα του θανάτου δηλώνει ο Πάπας Φραγκίσκος, που δέχεται απειλές για τη ζωή του.  Ο Ποντίφικας έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι έχει χιούμορ. Το έκανε και τώρα, που δέχεται απειλές για τη ζωή του από διάφορες πλευρές.

«Η ζωή είναι στα χέρια του Θεού. Προσεύχομαι »Θεέ μου, πρόσεχέ με. Αλλά αν είναι θέλημά σου να πεθάνω, ή να μου συμβεί κάτι, σου ζητώ μόνο μία χάρη: να μην πονέσει. Γιατί είμαι πραγματικά φλώρος όταν πρόκειται για σωματικό πόνο», είπε με χιούμορ σε συνέντευξή του στην La Carcova News. Η συγκεκριμένη εφημερίδα κυκλοφορεί σε φαβέλα του Μπουένος Αιρες, ενώ οι κάτοικοί της κάνουν τις ερωτήσεις στους συνεντευξιαζόμενους.

Τους τελευταίους μήνες, οι απειλές για τη ζωή του Πάπα Φραγκίσκου είναι αρκετές. Από τους τζιχαντιστές, από τη Μαφία- εισαγγελέας ανέφερε πρόσφατα ότι ίσως σχεδιάζει χτύπημα κατά του Ποντίφικα- ενώ τον Ιανουάριο ο στρατός στις Φιλιππίνες ανακοίνωσε ότι απέτρεψε σχέδιο δολοφονίας του με βόμβα κατά την επίσκεψή του στη Μανίλα, αν και το Βατικανό το διέψευσε.

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments