Κυριακή , 17 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη των Κορκονέα και Σαραλιώτη

Ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη των Κορκονέα και Σαραλιώτη

Για την δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου korkoneas

Υπό αυστηρά αστυνομικά μέτρα ξεκινά το πρωί της Τετάρτης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας η δίκη σε δεύτερο βαθμό των πρώην ειδικών φρουρών Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια.

Δεκάδες αστυνομικοί έχουν κυκλώσει το χώρο γύρω από το Εφετείο της Λαμίας, ενώ άλλοι αστυνομικοί με πολιτικά και συμβατικά αυτοκίνητα περιπολούν στην ευρύτερη περιοχή.

Επίσης για νωρίς το πρωί έχει προγραμματιστεί να ενταθούν τα αστυνομικά μέτρα σε μια ακτίνα 1000 περίπου μέτρων από το Εφετείο.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο Επαμεινώνδας Κορκονέας είχε καταδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της “Αμφισσας μετά από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία σε ισόβια καθώς είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό και βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού.

Μαζί του στο εδώλιο του κατηγορούμενου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο θα καθίσει και ο Βασίλης Σαραλιώτης ο οποίος αρχικά είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη για να αποφυλακιστεί ωστόσο με περιοριστικούς όρους το 2012.

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments