Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Π.Ρήγας (Γραμματέας ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ)- Η Ελλάδα θα περάσει τον κάβο, θα επιστρέψουμε στην ανάπτυξη , θα δούμε φως.

Π.Ρήγας (Γραμματέας ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ)- Η Ελλάδα θα περάσει τον κάβο, θα επιστρέψουμε στην ανάπτυξη , θα δούμε φως.

rigasΑπό:Γιώργος  Γκόντζος–   “Η Ελλάδα θα περάσει τον κάβο, θα επιστρέψουμε στην ανάπτυξη , θα δούμε φως..” Αυτό τόνισε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στα Γιάννινα ο Παναγιώτης Ρήγας γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ,ο οποίος θα μιλήσει απόψε στα Λιθαρίτσια (8.30 μ.μ. ) και αύριο θα συνεχίσει την περιοδεία του και τις πολιτικές ομιλίες στην Ηγουμενίτσα και την Άρτα. Σε άλλο σημείο ανέφερε :   “Έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα μέσα στην Ευρώπη . Θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα στην Ελλάδα  ,να βγει η χώρα από την οικονομική καταστροφή στην οποία την είχαν φέρει οι προηγούμενες κυβερνήσεις”.

Στη συνέχεια άσκησε δριμύτατη κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ τονίζοντας πως “στηρίζει  θέσεις που είναι ενάντια στην ελληνική κοινωνία, βρίσκεται απέναντι στην ελληνική κοινωνία και μάλιστα με τρόπο που πλήττει τα συμφέροντά της σε πολύ μεγάλο βαθμό..”

Για το προσφυγικό σημείωσε μεταξύ άλλων πως   “η Ελλάδα δίνει μάχη αξιοπρέπειας ,αλληλεγγύης , ανθρωπιάς ” .Ακούστε τις δηλώσεις του

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of