Παρασκευή , 27 Νοεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Στέφανος Ξεκαλάκης (Γ.Γ. ΠΑΣΟΚ): «Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Υπουργός υπέπεσε σε ένα τόσο σοβαρό ατόπημα. Ακόμη και να ζητήσει συγνώμη δεν μπορεί να σταθεί στη θέση του…».

Στέφανος Ξεκαλάκης (Γ.Γ. ΠΑΣΟΚ): «Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Υπουργός υπέπεσε σε ένα τόσο σοβαρό ατόπημα. Ακόμη και να ζητήσει συγνώμη δεν μπορεί να σταθεί στη θέση του…».

imagesΜιλώντας στο Δ/Ρ και στην εκπομπή ΄΄Στα σημεία των καιρών΄΄ (Βίκυ Μιχέλη) ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Νίκου Φίλη κάνοντας λόγο για ιδεοληψίες που συναντάμε γενικότερα στον ΣΥΡΙΖΑ σε μια σειρά ζητημάτων, ενώ σχολίασε τα επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) καθώς και το μεταναστευτικό ζήτημα .

Ακούστε τη συνέντευξη…

Δείτε Επίσης

Γ.Λαμπρούλης-Θεωρώ φυσικά αυτονόητο καθήκον μου ,ως γιατρός πνευμονολόγος, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου δίπλα ,μαζί με τους συναδέλφους μου-Φυσικά και δεν αναστέλλονται οι διεκδικήσεις λύσεων

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Στην παρούσα φάση προέχει, προείχε και προέχει και η πρακτική συμβολή στην προάσπιση ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of