Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Συγχαρητήρια Δημάρχου σε Εισαγγελέα Άρτας και ΕΛ.ΑΣ. για την συνεργασία και την αποτελεσματικότητα

Συγχαρητήρια Δημάρχου σε Εισαγγελέα Άρτας και ΕΛ.ΑΣ. για την συνεργασία και την αποτελεσματικότητα

dhmarxeio1Από:Γιώργος Γκόντζος–Την ευκαιρία για μια συζήτηση εφ΄όλης της ύλης πάνω σε σημαντικά θέματα των αρμοδιοτήτων τους είχαν ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, μαζί με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κ. Καριοφύλη.

Στη συνάντηση, η οποία ήταν πρωτοβουλία του Δημάρχου, παρέστησαν επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας Πάρις Νίκου, ο Διοικητής της Ασφάλειας Άρτας Θεόδωρος Γούσιας, ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας Ηλίας Σκανδάλης, ο Αναπληρωτής Διοικητής της Τροχαίας Άρτας Σωτήριος Κατσούλης, από το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης ο Αλέξανδρος Αποστόλου, ο Κωνσταντίνος Σαλτός από Α.Τ. Περιφέρειας Άρτας, η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Μαρία Τζουβάρα και η νομική σύμβουλος του Δημάρχου Χαρά Σφαλτού.

Έγινε ενημέρωση για τις κινήσεις που έχουν γίνει και για όσες δρομολογούνται στο θέμα των αδέσποτων  ζώων, συζητήθηκε το θέμα των ανεπιτήρητων βοοειδών, της μικροπαραβατικότητας των Ρομά, των ναρκωτικών, της παράνομης στάθμευσης και κίνησης οχημάτων σε πεζοδρόμους, της παράνομης κατάληψης κοινοχρήστων χώρων από καταστήματα εστίασης, ενώ στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν οι φθορές και οι κλοπές Δημοτικού εξοπλισμού.

Καθορίστηκε το πλαίσιο των δράσεων και των επόμενων, από κοινού κινήσεων, για την επίλυση των ανωτέρω θεμάτων. Παράλληλα, τονίστηκε η ανάγκη να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και δράσεις για την ενημέρωση των πολιτών. Αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος και τονίστηκε η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει, με τον Δήμαρχο να δίνει συγχαρητήρια τόσο στον κ. Εισαγγελέα, όσο και στην ΕΛ.ΑΣ. για την διαρκή και πολύπλευρη συνεργασία και την αποτελεσματικότητα που υπάρχει.

 

Δείτε Επίσης

Σύσκεψη με πρωτοβουλία του Δημάρχου Άρτας και της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τις καταλήψεις σε σχολεία της πόλης

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of