Παρασκευή , 18 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκπαίδευση / Συνάντηση κλιμακίου ΑΝΕΛ Ιωαννίνων με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης

Συνάντηση κλιμακίου ΑΝΕΛ Ιωαννίνων με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης

2015-11-10_13.14.09Σε ανακοίνωση των ΑΝΕΛ Ιωανννίνων για την συνάντηση κλιμακίου με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης ,τονίζονται τα εξής:
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη κλιμακίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με την Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπ/σης Ηπείρου κ. Αγγελική Φωτεινού. Η συνάντηση διεξήχθει σε θερμό κλίμα, και δόθηκε η ευκαίρία οι δύο πλευρές να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς σχετικά με ζητήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαιδευσης.
Όπως διαπιστώθηκε η Περιφέρεια Ηπείρου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στελέχωσης σχολείων. Σε ότι αφορά τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση έχει καλυφθεί καί η ειδική αγωγή ενώ στην Πρωτοβάθμια, τα ελάχιστα κενά σε απομακρυσμένα σχολεία θα καλυφθούν εντος των ημερών.
Θέσαμε τους προβληματισμους μας για το μάθημα των θρησκευτικών- που αποτελεί κόκκινη γραμμή για τους ΑΝ.ΕΛ- και δεν διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων.
Εξ όσων είναι σε θέση να γνωρίζει εντός των ημερών θα δοθεί και η εγκύκλιος μεταθέσεων των εκπαιδευτικων, όπου εκφράστηκε εκατέρωθεν η επιθυμία να ικανοποιηθούν σε μεγάλο αριθμό.
Στο περιθώριο της συνάντησης είχαμε την ευκαιρία να αναφερθούμε σε θέματα που αφορούν τους νέους, την ανεργία και οτιδήποτε καινοτόμο στην εκπαίδευση.

Δείτε Επίσης

Φ.Μπακαδήμα (ΜέΡΑ25)-Υπουργική απόφαση για να ολοκληρωθούν τα δύο έργα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων-Η κρίση που έχουμε μπροστά μας θα είναι αρκετά σκληρή

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Μια υπουργική απόφαση θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα και να δοθεί μια ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of