Δευτέρα , 14 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκπαίδευση / Συνάντηση κλιμακίου ΑΝΕΛ Ιωαννίνων με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης

Συνάντηση κλιμακίου ΑΝΕΛ Ιωαννίνων με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης

2015-11-10_13.14.09Σε ανακοίνωση των ΑΝΕΛ Ιωανννίνων για την συνάντηση κλιμακίου με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης ,τονίζονται τα εξής:
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη κλιμακίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με την Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπ/σης Ηπείρου κ. Αγγελική Φωτεινού. Η συνάντηση διεξήχθει σε θερμό κλίμα, και δόθηκε η ευκαίρία οι δύο πλευρές να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς σχετικά με ζητήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαιδευσης.
Όπως διαπιστώθηκε η Περιφέρεια Ηπείρου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στελέχωσης σχολείων. Σε ότι αφορά τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση έχει καλυφθεί καί η ειδική αγωγή ενώ στην Πρωτοβάθμια, τα ελάχιστα κενά σε απομακρυσμένα σχολεία θα καλυφθούν εντος των ημερών.
Θέσαμε τους προβληματισμους μας για το μάθημα των θρησκευτικών- που αποτελεί κόκκινη γραμμή για τους ΑΝ.ΕΛ- και δεν διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων.
Εξ όσων είναι σε θέση να γνωρίζει εντός των ημερών θα δοθεί και η εγκύκλιος μεταθέσεων των εκπαιδευτικων, όπου εκφράστηκε εκατέρωθεν η επιθυμία να ικανοποιηθούν σε μεγάλο αριθμό.
Στο περιθώριο της συνάντησης είχαμε την ευκαιρία να αναφερθούμε σε θέματα που αφορούν τους νέους, την ανεργία και οτιδήποτε καινοτόμο στην εκπαίδευση.

Δείτε Επίσης

Αριστείο διάκρισης σε μαθητή του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου Βελλάς

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του  Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου Βελλάς συγχαίρουν τον μαθητή της Α’ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of