Τετάρτη , 17 Μαΐου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Συναντήσεις της υποψήφιας Δημάρχου Ιωαννιτών Τατιάνας Καλογιάννη

Συναντήσεις της υποψήφιας Δημάρχου Ιωαννιτών Τατιάνας Καλογιάννη

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Ιωάννινα 2023-Το Μέλλον Σήμερα” αναφέρονται τα εξής:

“Τις προηγούμενες ημέρες η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης Ιωάννινα_2023 επισκέφθηκε:

  • Το Νησί της λίμνης Παμβώτιδας, τη Δευτέρα 29.04.2019, όπου αντάλλαξε Αναστάσιμες ευχές με δημότες και επισκέπτες. Οι επαγγελματίες και  οι δημότες αναφέρθηκαν στους προβληματισμούς τους σχετικά με την κατάσταση της Λίμνης, αλλά και τη συνολική κατάσταση στο Νησί και στο Δήμο γενικότερα. Η Τατιάνα Καλογιάννη και τα στελέχη του ψηφοδελτίου της παράταξής της, κατάθεσαν τις απόψεις τους και παρέδωσαν το φυλλάδιο με τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης, στους πολίτες.
  • Τη Τρίτη 30η Απριλίου επισκέφθηκε το Χαροκόπι, τους Μουζακαίους, ενώ στο Κουτσελιό παραβρέθηκε στη επετειακή εκδήλωση εορτασμού των 50 ετών από τη ίδρυση του ΠΑΟ Κουτσελιού.
  • Την Πρωτομαγιά παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Πολυχώρου Ανακύκλωσης του Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Ιωαννίνων. Η τέλεση των εγκαινίων έγινε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο.
  • Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης Ιωάννινα_2023 επισκέφθηκαν την Τοπική Κοινότητα Περιβλέπτου. Οι κάτοικοι, στη συζήτηση που έγινε, εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως:
  • την εξαίρεση της Περιβλέπτου από το ΠΔ Ζαγορίου,
  • την αξιοποίηση του εγκαταλελειμμένου Σχολείου Περιβλέπτου,
  • τη μη απόδοση από το Δήμο των ανταποδοτικών τελών από τις χωροθετημένες βιομηχανίες στην περιοχή,
  • προβλήματα καθημερινότητας όπως η έλλειψη οδικού φωτισμού στον κόμβο Περιβλέπτου.

Η Τατιάνα Καλογιάννη, τους παρέδωσε την αλληλογραφία που είχε με τον αρμόδιο Υπουργό, με την ιδιότητά της ως Αντιπεριφερειάρχου Π.Ε. Ιωαννίνων, για το θέμα του ΠΔ Ζαγορίου και τους διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια για την εξαίρεση της Περιβλέπτου από το ΠΔ Ζαγορίου. Ταυτόχρονα τόνισε τις δυνατότητες της περιοχής, στην περαιτέρω ανάπτυξη του αεροπτερισμού και άλλων εναλλακτικών αθλητικών δραστηριοτήτων.”

Δείτε Επίσης

3-3 σε τρομερό ματς Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα

Mε την 6η ισοπαλία σε 7 ματς (και μία νίκη) των play out ολοκλήρωσε το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments