Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Τον πλοίαρχο του «Βιτσέντζος Κορνάρος» συνεχάρη ο Θ.Δρίτσας

Τον πλοίαρχο του «Βιτσέντζος Κορνάρος» συνεχάρη ο Θ.Δρίτσας

Επίσης, ο κ. Δρίτσας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους επιβάτες του πλοίου

kornaros

Στο πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος», κατά την άφιξή του στο λιμάνι του Πειραιά, βρέθηκε την Κυριακή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Θοδωρής Δρίτσας, συνοδευόμενος από τον γ.γ. του υπουργείου Γιάννη Θεοτοκά και τον Αρχηγό του Λιμενικού, Αντιναύαρχο Αθανάσιο Αθανασόπουλο.

Σκοπός του ήταν να συγχαρεί τον πλοίαρχο Δημήτρη Λαδά, τους αξιωματικούς και τα άλλα μέλη του πληρώματος για τις προσπάθειές τους ώστε, υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, να αντιμετωπιστεί με επιτυχία και ασφάλεια για τους επιβάτες η προσάραξη του πλοίου στο λιμάνι της Κάσου.

Στο πρόσωπο των μελών του πληρώματος του «Βιτσέντζος Κορνάρος», ο κ. Δρίτσας εξέφρασε τις ευχαριστίες και την εμπιστοσύνη της Πολιτείας στις ικανότητες και τη ναυτοσύνη των ελλήνων ναυτικών, οι οποίοι -όπως είπε- με την υψηλής ποιότητας τεχνογνωσία τους συμβάλλουν στην επιτυχή πορεία της ελληνικής ναυτιλίας σε όλους τους κλάδους.

Παράλληλα, ο κ. Δρίτσας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους επιβάτες του πλοίου, στις δημοτικές Αρχές και τους κατοίκους της Κάσου και της Καρπάθου, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και σε κάθε εμπλεκόμενο, για την άψογη συνεργασία και συμβολή τους στην αντιμετώπιση του συμβάντος.

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments