Πέμπτη , 18 Μαΐου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Το ΚΑΠΗ Άρτας γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Το ΚΑΠΗ Άρτας γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

KAPH 1KAPH 2KAPH 3

 

Παρουσία πλήθους μελών του, το ΚΑΠΗ Άρτας γιόρτασε  την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Τα μέλη του ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία για λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και χαράς, με τραγούδια και φαγητό.

Το «παρών» έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Πατήλας, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου που συμπεριλαμβάνει το ΚΑΠΗ Κώστας Χαρακλιάς και τα μέλη του Δ.Σ. Φωτεινή Μπούκα και Μιχάλης Κοτσαρίνης, που άκουσαν τα αιτήματα των μελών και συζήτησαν μαζί τους.

«Ψάχνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα προβλήματα. Λύσεις που θα έρθουν εκ των ενόντων» ανέφερε στο χαιρετισμό του ο κ. Πατήλας, ενώ ο κ. Χαρακλιάς υπογράμμισε πως «επειδή εξαρτόμαστε στη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, με το ρευστό πολιτικό κλίμα των τελευταίων μηνών και τις απανωτές εκλογές, κάποια πράγματα πήγαν λίγο πίσω. Βλέπουμε όμως τώρα μια μικρή ηλιαχτίδα, έχουμε κάποιες υποσχέσεις ότι θα έρθουν κάποια χρήματα. Εάν γίνει αυτό τότε θα μπορέσουμε να χρηματοδοτήσουμε κάποιες δράσεις του ΚΑΠΗ».

Τις ευχές τους για την ημέρα μετέφεραν στους χαιρετισμούς τους και η κ. Μπούκα με τον κ. Κοτσαρίνη, που στάθηκαν ακόμη στην ανάγκη η κοινωνία να αξιοποιήσει προς όφελός της την εμπειρία από τη ζωή των μελών του ΚΑΠΗ.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι το αμέσως επόμενο διάστημα ο Δήμος Αρταίων θα προβεί σε επικαιροποίηση του μητρώου των μελών του ΚΑΠΗ που διαμένουν στα όρια του Δήμου.

 

Δείτε Επίσης

3-3 σε τρομερό ματς Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα

Mε την 6η ισοπαλία σε 7 ματς (και μία νίκη) των play out ολοκλήρωσε το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments