Σάββατο , 12 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Τ.Καλογιάννη:”Ιδωμεν,παρακωλύουν τις διαδικασίες για την Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων””

Τ.Καλογιάννη:”Ιδωμεν,παρακωλύουν τις διαδικασίες για την Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων””

‘’Ίδωμεν.Παραμένει το ζήτημα ανοικτό’’. Με αυτή τη φράση ,μιλώντας στην εκπομπή ”ό,τι πείς εσύ ”( Γιώργος Γκόντζος) ,η αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ.Τατιάνα Καλογιάννη ,εξέφρασε τον προβληματισμό της για την πορεία του έργου  Μονάδα Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Απορριμμάτων κάνοντας λόγο για παρακώλυση προώθησης των διαδικασιών από πλευράς αρμόδιου αναπληρωτή  υπουργού ,(με αφορμή δηλώσεις του κ. Γ.Τσιρώνη χτες στο TV1)παρά το γεγονός ,όπως είπε, πως η είναι η μόνη μονάδα που καλύπτει την μίνιμουμ εισερχόμενη εγγυημένη ποσότητα απορριμμάτων και ικανοποιεί το τέλος εισόδου.
make music movieΣημείωσε την υποστήριξη του ΤΕΕ -Τμήμα Ηπείρου ”ως προς τα έργαπου προωθεί η Περιφέρεια και για το θέμα της ,μετά τις επιδοτήσεις ,εποχής, διατύπωσε την άποψη:” Είναι μια ορολογία που ταιριάζει απόλυτα με την προγραμματική περίοδο που διανύουμε.Κάποια στιγμή η ΕΕ θα πάψει να ενισχύει δημόσιες επενδύσεις και θα πρέπει οκαθένας να ανταπεξέλθει ,στο μεγαλύτερο ποσοστό από μόνος του”

Δείτε Επίσης

Θετικές γνώμοδοτήσεις από την ΕΥΔ Ηπείρου για το Αρχαίο Θέατρο Κασσώπης και τον εργαστηριακό εξοπλισμό επαγγελματικής εκπαίδευσης

Τη θετική της γνώμη για το σχέδιο σύμβασης του έργου «Μέτρα ανάσχεσης κατολισθητικών φαινομένων» στο ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of