Σάββατο , 18 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Χωρίς κατηγορία / Φωτογραφικό φεστιβάλ Photometria

Φωτογραφικό φεστιβάλ Photometria

Το φωτογραφικό φεστιβάλ Photometria πραγματοποιεί την 11η κατά σειρά διοργάνωση, με τίτλο «I HAVE A DREAM», παρουσιάζοντας εκθέσεις, φωτογραφικά σεμινάρια και ομιλίες, εργαστήρια, δραστηριότητες για μικρούς εκκολαπτόμενους φωτογράφους, όπως και προβολές ταινιών.
35 καλλιτέχνες παρουσιάζονται σε 11 εκθεσιακούς χώρους δημιουργώντας τον κατάλληλο τόπο συνάντησης μεταξύ ερασιτεχνών και επαγγελματιών φωτογράφων, ξένων και ελλήνων.
Ο φωτογραφικός θεσμός Photometria που έχει καταστήσει τη πόλη των Ιωαννίνων έναν από τους πιο γνωστούς πανευρωπαϊκά φωτογραφικούς προορισμούς, ανοίγει και φέτος το καλοκαίρι για 15 μέρες τις πύλες του σε όσους θέλουν να ασχοληθούν, να μάθουν ή απλά να απολαύσουν τη μαγεία της φωτογραφίας.
Join us in our dream και αυτό το καλοκαίρι από τις 29 Μαΐου μέχρι και τις 9 Ιουνίου. Όλες οι εκθέσεις είναι ελεύθερες στο κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, www.photometria.gr
Παρακάτω ακολουθούν τα βιογραφικά σημειώματα δύο εκ των φωτογράφων που πρόκειται να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ Photometria 2019.

Saeed Rezvanian (ft. Farzaneh Radmehr), “Our Scattered Parts”
Ο Saeed Rezvanian είναι φωτογράφος με συμμετοχή σε αρκετές εκθέσεις από το 2009 μέχρι και σήμερα. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις σε Ταϊλάνδη, ΓΕΩΡΓΊΑ Ιταλία, Μαλαισία, Ιράν, Νότια Κορέα, Σερβία, Αγγλία και Αμερική. Η έκθεση του Saeed Rezvanian θα βρίσκεται στο Ίδρυμα Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή (Σούτσου 26) από τις 30/05/2019.

Miho Suzuki
Η Miho Suzuki έχει μία μεγάλη συμμετοχή στο βιογραφικό της σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ανά τον κόσμο όπως Ιταλία, Αμερική, Βουλγαρία, Κορέα και αλλού. Η συμμετοχή της δεν περιορίζεται μόνο στην τέχνη της φωτογραφίας, αλλά και στο βίντεο αφού και εκεί έχει λάβει συμμετοχή σε αρκετά φεστιβάλ εντός και εκτός Ευρώπης. Η έκθεση της Miho Suzuki θα βρίσκεται στην Πινακοθήκη των Μελιγγών στη Δωδώνη από τις 30 Μαΐου έως και τις 30 Ιουνίου.

 

Δείτε Επίσης

Το μήνυμα της Π.Γ. του Κ.Κ.Ε. για την Παγκόσμια Ημέρα της Υγείας

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η Π.Γ. του Κ.Κ.Ε., με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της υγείας, ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of