Σάββατο , 19 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Φ.Σιάκας (ΝΔ)- Πολιτικές αηδίες να ψάχνουμε τον αντί-Τσίπρα

Φ.Σιάκας (ΝΔ)- Πολιτικές αηδίες να ψάχνουμε τον αντί-Τσίπρα

SIAKAS Στις εσωκομματικές εξελίξεις της ΝΔ αναφέρθηκε εκτενώς ο Φίλιππας Σιάκας , Γιαννιώτης πολιτευτής της ΝΔ ,σε συνέντευξη στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος):

”’Έπρεπε να είχαν ξεκινήσει νωρίτερα οι διαδικασίες όσον αφορά την ανανέωση γενικά του κόμματος και του χώρου. Πρέπει η ΝΔ μετά τις ταλαιπωρίες που πέρασε τα τελευταία χρόνια να αποκτήσεις ταυτότητα , να καλύψει ιδεολογικά κενά, να ανασυνθέσει την ιδεολογία της ,προφανώς η ιδεολογία της δεν είναι ίδια με την ιδεολογία του ’50.του ’60 ή του ΄70.. Έχει καινούριες προκλήσεις  ,καινούρια ζητήματα να καλύψει ιδεολογικά.Επί τέλους να ανοίξουν οι διαδικασίες για να μπει νέο αίμα, νέος κόσμος μέσα στον χώρο..” ,
Τοποθέτησε τον ίδιο στην ”λαϊκή δεξιά” ,και έκανε λόγο για ”ακραίες θέσεις που εκφράστηκαν και δεν εκπροσωπούσαν όλη τη βάση τη ΝΔ”κάνοντας ονομαστική αναφορά στους Α.Γεωργιάδη και Μ.Βορίδη. Μίλησε για ”ποταπή” δήλωση του Α.Γεωργιάδη (”την οποία επέστρεψα” )ενώ εκτίμησε πως ”είναι πολιτικές αηδίες να ψάχνουμε τον αντι-Τσίπρα..”
Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Ευχές από Μ. Ελισάφ για τους υποψηφίους των πανελλαδικών

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ εύχεται σε όλους ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of