Πέμπτη , 8 Ιουνίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία Προϋπολογισμός Εσόδων-Εξόδων του Δήμου Οικονομικού Έτους 2016 του Δήμου Πάργας

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία Προϋπολογισμός Εσόδων-Εξόδων του Δήμου Οικονομικού Έτους 2016 του Δήμου Πάργας

antonis-nastas-253x300Από:Γιώργος Γκόντζος-Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία  σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου Πάργας, την Τετάρτη 20-1-2016, ο Προϋπολογισμός Εσόδων-Εξόδων του Δήμου  Οικονομικού Έτους 2016 .

Ο Προϋπολογισμός του 2016, ύψους 8.867.636,79 ευρώ, ψηφίστηκε από τους παρόντες Δημοτικούς Συμβούλους της συμπολίτευσης ενώ καταψηφίστηκε στο σύνολό του  από τις  παρατάξεις της αντιπολίτευσης, εκτός από έναν Δημοτικό Σύμβουλο   ο οποίος υπερψήφισε μόνο το σκέλος των μισθοδοτικών απολαβών των υπαλλήλων και των εργατών που εργάζονται στο Δήμο.

Στην τοποθέτησή του κατά τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Πάργας κ.  Αντώνης Νάστας (φωτογραφία)μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Οι δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες που βιώνουν οι Δήμοι όλης της χώρας, η μείωση των κονδυλίων και η ανυπαρξία κινήτρων, αποτελούν «αγκάθια» για την άμεση υλοποίηση των στόχων και των έργων που έχουμε αναλάβει ως Δημοτική Αρχή. Είμαστε όμως αποφασισμένοι, με σωστή οργάνωση και  πειθαρχία να ανταπεξέλθουμε και να συνεχίσουμε και αυτή τη χρονιά να αναπτύσσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Δήμο μας.

Δυστυχώς, ενώ οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης γνωρίζουν την πραγματικότητα και τις μικρές οικονομικές δυνατότητες που έχουμε, σε συνδυασμό με  τις περικοπές που έχουν υποστεί όλοι οι Δήμοι της χώρας, καταψήφισαν τον Προϋπολογισμό. Το θλιβερό σημείο της υπόθεσης είναι το γεγονός, πως εκτός από μία  εξαίρεση, δεν καταδέχτηκαν να ψηφίσουν ούτε τη μισθοδοσία των υπαλλήλων και  των εργατών του Δήμου μας, που κάθε μέρα μοχθούν και εργάζονται για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του».

 

 

 

Δείτε Επίσης

Που θα κοπεί το ρεύμα αύριο Δευτέρα

Γνωστοποιείται  στο  κοινό  ότι για  να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές  εργασίες του  ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments