Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Διεθνή Νέα / Έγκυος η σύντροφος του συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus

Έγκυος η σύντροφος του συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus

Την αποκάλυψη κάνει η Corriere della Sera

mathites germanwings2

Έγκυος είναι η τελευταία σύντροφός του Ανδρέα Λούμπιτς, του συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus A320 της Germanwings που συνετρίβη στις Άλπεις, σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere della Sera.

Η είδηση της εγκυμοσύνης ενδεχομένως να επηρέασε την ψυχολογία του Λούμπιτς, που ήδη είχε ψυχολογικά προβλήματα. Η εφημερίδα μάλιστα αποκαλύπτει το όνομά της και λεπτομέρειες για τη ζωή της. Η Goldbach, όπως ονομάζεται, ζει στο χωριό Zum Hexenkotten, κοντά στο Ντίσελντορφ. Την εγκυμοσύνη επιβεβαίωσε ο Habibalah Hassani, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μιας πιτσαρίας, όπου το ζευγάρι συνήθιζε να πηγαίνει.

«Έτσι όπως την κοίταζε, φαινόταν πως η ζωή του εξαρτάται από αυτήν. Θα παντρευόντουσαν σε λίγο καιρό – τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει. Της είχε μάλιστα κάνει δώρο και ένα αυτοκίνητο. Όμως τον τελευταίο καιρό, κάτι δεν πήγαινε καλά μεταξύ τους. Όχι σπάνια, τους έβλεπα να τσακώνονται», δήλωσε ο καταστηματάρχης.

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments