Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Ένα μετάλλιο – κίνητρο για όλους!

Ένα μετάλλιο – κίνητρο για όλους!

μεταλλια 2015

 

Στα χέρια των χιλιάδων δρομέων που θα συμμετέχουν στους αγώνες των 30 χλμ., 10 χλμ. και 5 χλμ. του φετινού 9ου Γύρου Λίμνης, θα βρίσκονται σύντομα τα συλλεκτικά μετάλλια που φιλοτέχνησε ο Γιαννιώτης γλύπτης και καθηγητής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Θεόδωρος Παπαγιάννης.
Τα μικρά έργα τέχνης σε χρυσό, ασήμι και μπρούτζο είναι έτοιμα και είναι βέβαιο ότι για μια ακόμη φορά θα εντυπωσιάσουν.
Ο Θ. Παπαγιάννης και αυτή τη φορά δεν «αποχωρίστηκε» τους αγαπημένους του δρομείς, που απεικονίζονται στην μια όψη των μεταλλίων, να τρέχουν δίπλα στα χαρακτηριστικά καλάμια της λίμνης Παμβώτιδας. Στην άλλη όψη, ένα βάζο με λουλούδια που συμβολίζουν την ζωή και την ομορφιά του αθλητισμού και του πολιτισμού, πλαισιωμένο από το λογότυπο του «Α.Ο Ποσειδών» και την χρονολογία 2015.
Τα συλλεκτικά αυτά μετάλλια του Θ. Παπαγιάννη αποτελούν για τον διοργανωτή Α.Ο Ποσειδών μια έμπρακτη αναγνώριση και παροχή στους χιλιάδες αθλητές που στηρίζουν με την συμμετοχή τους τον Γύρο της Λίμνης και το όραμα να αναδειχθεί αυτός ως ένας από τους κορυφαίους αγώνες της χώρας, συμβάλλοντας όχι μόνο στην διάδοση του δρομικού κινήματος, αλλά στην επικράτηση των αξιών που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και τον πολιτισμό, τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και την φύση.
Γι’ αυτό εξάλλου, παρά το κόστος, τα μετάλλια δίδονται σε όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες και μάλιστα, η απόκτησή τους αποτελεί ένα σημαντικό κίνητρο, ακόμη και για εκείνους που δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι να… ανέβουν στο βάθρο!

Δείτε Επίσης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θριάμβευσε με 5-0 επί του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Δικαιολογώντας στο έπακρο το προσωνύμιό του, ως “Άγιαξ της Ηπείρου”, ο ΠΑΣ Γιάννινα θριάμβευσε με ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments