Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ήττα 1-0 από τον Εργοτέλη γνώρισε η Προοδευτική Περάματος

Ήττα 1-0 από τον Εργοτέλη γνώρισε η Προοδευτική Περάματος

Την ήττα με 1-0 από τον Εργοτέλη γνώρισε η Προοδευτική Περάματος στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’  Εθνικής γυναικών.

Η ομάδα του Αντώνη Κοζανίτη ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλη  τη διάρκεια της αναμέτρησης , δεν κατάφερε όμως να μετουσιώσει την υπεροχή της σε κάποιο γκολ που θα έδινε άλλη τροπή στο παιχνίδι.  Δύο χαμένα τετ- α-τετ της Μπάσκα στο πρώτο ημίχρονο, ένα σουτ της Ντόκου μέσα από τη μικρή περιοχή που εξουδετέρωσε η Στριλιγγά και ένα ακόμα χαμένο τετ-α-τετ από τη Ράπτη στο ξεκίνημα της επανάληψης αποτέλεσαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες για την ομάδα της Προοδευτικής που είδε τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου να βρίσκει εφαρμογή πάνω της με τον πιο σκληρό τρόπο.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε η Ξέρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 25’, ενώ από εκείνη τη στιγμή και έπειτα οι γηπεδούχες δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία της Συμεωνίδη.

Τα πράγματα αναφορικά με τη μάχη της παραμονής μπορεί να δυσκόλεψαν αρκετά μετά την ήττα από τον Εργοτέλη, ωστόσο η εντός έδρας ήττα (0-1) της Καρδίτσας από  τον Ατρόμητο σε συνδυασμό με το ρεπό της Αγίας Παρασκευής άφησαν αμετάβλητη την κατάσταση στη βαθμολογία και πολλά θα κριθούν για την Προοδευτική στο εξ’ αναβολής εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης Κυριακής (24/3) με αντίπαλο την ουραγό Πανσερραϊκή.

Διαιτησία:  Μόσχου (Φραγκιαδάκης- Πλατζουνάκης)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Δούκα): Στριλιγγά, Κοτσάκι, Παχάκη, Ξέρα, Ηλιάδη, Τζανάκη, Τζαφά, Δρακωνάκη, Φουκάκη, Καμαρίτη, Δρακογιαννάκη

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Α. Κοζανίτης): Συμεωνίδη, Γιωτίτσα, Αρσένη, Νικοπούλου, Πελεκούδα, Μιχαηλίδου (56’ Κούκα), Σιούλα (56’ Μήτα), Ντόκου, Ράπτη, Σκούρου, Μπάσκα (82’ Υφαντή)

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments