Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Ανακοίνωση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανακοίνωση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

thumbnailΑπό:Γιώργος Γκόντζος–

“Με την χθεσινή του νίκη επί της ΞΑΝΘΗΣ, ο  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σφράγισε κατά τον καλύτερο τρόπο την πορεία του στο πρωτάθλημα  στην μεγάλη εθνική κατηγορία, διασφαλίζοντας, εκτός απροόπτου , Ευρωπαϊκή συμμετοχή.  “Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ στην οποία αναφέρονται και τα ακόλουθα:

“Ο θρυλικός  ΑΓΙΑΞ της Ηπείρου, μετά τα δεινά που υπέστη τα προηγούμενα χρόνια, που  εντελώς και για εξωαγωνιστικούς λόγους, έμενε εκτός Ευρώπης, απέδειξε κι εφέτος ότι οι μάχες δίνονται και κερδίζονται στούς αγωνιστικούς χώρους και προ πάντων εκεί που οι ποδοσφαιριστές ιδρώνουν την φανέλα τους και όχι σε χώρους που κυριαρχούν η αδιαφάνεια και άλλου είδους συμφέροντα.

Και η εφετινή  πορεία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,  απέδειξε ότι η ομάδα συνεχίζει ν αγωνίζεται με πάθος με συνέπεια και προ πάντων με ήθος. Απέδειξε πως μπορεί ν ανταπεξέλθει  και στα δύσκολα  που επιβάλουν οι συνθήκες, έτσι όπως διαμορφώνονται από την  οικονομική κρίση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας.

Όλοι όσοι συνέβαλαν και στην εφετινή επιτυχία της ομάδας μας, αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια όλων των Ηπειρωτών και ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές, που ήταν οι πρωταγωνιστές της αξιοζήλευτης πορείας καθώς επίσης και η  προπονητική ομάδα με μπροστάρη τον άξιο Γιάννη Πετράκη. Τέλος  τα εύσημα  στον  κ.Χριστοβασίλη  και στους φίλους και οπαδούς , που ποτέ δεν άφησαν την ομάδα μόνη της  και τη στηρίζουν από όποιο μετερίζι κι αν βρίσκονται.”

Δείτε Επίσης

Β.Γαρδίκος( ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ)- Οι παράγοντες που δημιουργούν αισιοδοξία για μια έδρα στο Νομό Ιωαννίνων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])===  “Η αισιοδοξία  για  μια έδρα στο νομό Ιωαννίνων,προκύπτει από την καθημερινή συζήτηση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments