Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ανδρέας Σπυρόπουλος (ΠΑΣΟΚ- Δημ. Συμαράταξη): « Το κάρο δεν μπορεί να μπαίνει μπροστά από το άλογο. Οι αλλαγές στην Κεντροαριστερά θα γίνουν από ένα νέο πυρήνα πολιτικής αναζήτησης και δεν χρειάζονται συγκολλήσεις κορυφής ή της ελίτ. …»

Ανδρέας Σπυρόπουλος (ΠΑΣΟΚ- Δημ. Συμαράταξη): « Το κάρο δεν μπορεί να μπαίνει μπροστά από το άλογο. Οι αλλαγές στην Κεντροαριστερά θα γίνουν από ένα νέο πυρήνα πολιτικής αναζήτησης και δεν χρειάζονται συγκολλήσεις κορυφής ή της ελίτ. …»

andreas_spiropoulosΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών ο Ανδρέας Σπυρόπουλος  γιός του για πολλά χρόνια Γραμματέα και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Σπυρόπουλου από την Παραμυθιά, ο οποίος έκανε την έκπληξη  καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στην εκλογή Μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος συγκεντρώνοντας 447 σταυρούς μίλησε για μετεξέλιξη του κόμματος και ευρύτερο άνοιγμα στην κεντροαριστερά που θα αποσκοπεί στην δημιουργία ενός νέος κόμματος με νέες αρχές και νέο ήθος.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments