Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑΤΑΞΗ <<ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ>>.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑΤΑΞΗ <<ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ>>.

Σε ανακοίνωση του πνευματικού κέντρου  αναφέρονται τα εξής:

“Σχετικά με την ανακοίνωση – διαμαρτυρία της Δημοτικής Παράταξης «Γιάννενα τώρα» για την παραχώρηση της χρήσης του Πολυχώρου «Δημ. Χατζής» για εκδήλωση της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» έχουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

Πράγματι οι χώροι του Πνευματικού Κέντρου δεν παραχωρούνται για κομματικούς σκοπούς και κομματικές εκδηλώσεις, διότι προορισμός τους είναι πολιτιστικές, αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, μόλις πρόσφατα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον Ανδρέα Παπανδρέου, με τον Νίκο Παπανδρέου, εκδήλωση για την Ιστορία του ΚΚΕ, ενώ τη Δευτέρα υπάρχει μία ακόμα προγραμματισμένη εκδήλωση του Ομίλου Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού.

Ευρισκόμενοι 80 περίπου μέρες προ των δημοτικών εκλογών, το Πνευματικό Κέντρο δεν διανοείται να αποκλείσει τους δημοτικούς χώρους που διαχειρίζεται από το διάλογο για την ύψιστη διαδικασία της πόλης.

Για το σκοπό αυτό παραχωρεί την χρήση της αίθουσας «Δημ. Χατζής», σε ελεύθερες ημερομηνίες, σε όποια Δημοτική Παράταξη το ζητήσει.

Η εν λόγω παράταξη δεν έχει υποβάλλει κάποιο αίτημα, οπότε ως είναι φυσικό, δεν έχει λάβει καμιά αρνητική απάντηση, ώστε να επικαλείται «αποκλεισμό» και «διακρίσεις».

Αποστολή του Πνευματικού Κέντρου είναι να βρίσκεται μέσα στην κοινωνία και στο επίκεντρο των εξελίξεων και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο.”

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments