Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Βίκυ Σταμάτη: σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Βίκυ Σταμάτη: σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Σε ψυχιατρική εξέταση στη ΓΑΔΑ θα υποβληθεί η Βίκυ Σταμάτη.

viki stamati

Εκεί βρίσκονται ήδη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος και ο εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης που ερευνά τις συνθήκες απόδρασής της από το ΨΝΑ «Δρομοκαΐτειο». Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου θα εξεταστεί από ψυχίατρο, καθώς φέρεται να βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στη συνέχεια το πιθανότερο είναι να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για τη διάπραξη του αδικήματος της απόδρασης κρατουμένου.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της Φραγκίσκο Ραγκούση, η εντολέας του περιφερόταν άσκοπα επί ώρες, λέγοντας «τώρα πρέπει να πάω στο παιδί μου», για να καταλήξει στην εκκλησία στο Χαϊδάρι, κοντά στο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν υπό κράτηση. Ο ίδιος ανέφερε ότι η κ. Σταμάτη δεν έχει πάρει τα φάρμακα που της χορηγούνται και είναι «σε άθλια ψυχολογική κατάσταση».

Ο κ. Ραγκούσης υποστηρίζει επίσης ότι άγνωστος του τηλεφώνησε λέγοντάς του ότι είναι μαζί με τη Βίκυ Σταμάτη στην εκκλησία Παναγίτσα στο Χαιδάρι και θέλει να παραδοθεί.

Αμέσως, ο ίδιος επικοινώνησε με τον Προιστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών ο οποίος κινητοποίησε τις αρχές και πήγαν στο σημείο που διαπιστώθηκε ότι πράγματι ήταν η Βίκυ Σταμάτη.

Σύμφωνα με τον κ.Ραγκούση, αυτό το πρόσωπο το οποιο παραμένει άφαντο μέχρι στιγμής, είναι γνωστός με την κ. Σταμάτη και την αναγνώρισε.

Σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή, η Βίκυ Σταμάτη εντοπίστηκε μετά από τηλεφώνημα αγνώστου στην αστυνομία. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για το ίδιο άτομο που επικοινώνησε και με τον κ. Ραγκούση.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως από το υλικό που συλλέγεται στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία που ενδεχομένως αποσαφηνίζουν την ώρα απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη.

Έτσι με βάση στοιχεία ότι το ντουζ στο κελί της ήταν ανοιχτό γύρω στη 1.00 χθες τα ξημερώματα εκτιμάται πως είναι ο επίμαχος χρόνος και πως η ίδια το είχε ανοίξει για να παραπλανήσει τους φρουρούς της.

 

 

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments