Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / «Γιάννενα Νέα Εποχή»: Συνάντηση με τα σωματεία καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης

«Γιάννενα Νέα Εποχή»: Συνάντηση με τα σωματεία καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» αναφέρονται τα εξής:

Με εκπροσώπους των σωματείων μπάσκετ και βόλεϊ συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσή Ελισάφ και η Επιτροπή Αθλητισμού.
Πρόκειται για την δεύτερη συνάντηση που έγινε το τελευταίο διάστημα με σκοπό αυτή την φορά την ενημέρωση των σωματείων για τις προγραμματικές θέσεις της «Νέας Εποχής» που διαμορφώθηκαν μετά τον πρώτο μεγάλο κύκλο διαβούλευσης.
Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και προέκυψαν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.
Αφού διαπιστώθηκε ότι εδώ και αρκετά χρόνια ο Δήμος έχει πάρει «διαζύγιο» με τον αθλητισμό, έγιναν τοποθετήσεις και προτάσεις για την αναβάθμιση των σχολικών γυμναστηρίων, την αξιοποίηση των ανοιχτών χώρων άθλησης για τον σωματειακό αθλητισμό και τη διοργάνωση εκδηλώσεων με άξονα τα αθλήματα σάλας.
Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» δεσμεύτηκε για ακόμη μία φορά ότι θα πάρει όλα τα μέτρα για να βελτιώσει τις συνθήκες άθλησης των νεαρών αθλητών. Τονίζεται ότι περίπου δύο χιλιάδες παιδιά αθλούνται σε χώρους χωρίς θέρμανση, χωρίς τουαλέτες, χωρίς επαρκή φωτισμό και χωρίς στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας.
Τέλος θεμελιώδης αρχή της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» με την οποία και θα πορευτεί είναι ότι ο διάλογος με τους αρμόδιους φορείς θα είναι συνεχής και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται πάντα από κοινού με όλους τους εμπλεκόμενους.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments