Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Γιάννης Σεντελές : « Ο Δήμος Β. Τζουμέρκων δεν έχει ληξιπρόθεσμα. Κάποια στιγμή πρέπει να επιβραβεύονται και οι Δήμοι που είναι οικονομικά υγιείς…»

Γιάννης Σεντελές : « Ο Δήμος Β. Τζουμέρκων δεν έχει ληξιπρόθεσμα. Κάποια στιγμή πρέπει να επιβραβεύονται και οι Δήμοι που είναι οικονομικά υγιείς…»

spirtzhs_senteles_stefos-20_10_16Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ΄΄ στα σημεία των καιρών΄΄ ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της   πρόσφατης επίσκεψής του στην Αθήνα όπου  είχε συνάντηση και συνεργασία με τον Υπουργό Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη και τον Υφυπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα. Και οι δύο συναντήσεις έγιναν με την παρουσία του βουλευτή Ιωαννίνων κ. Γιάννη Στέφου. Με τον κ. Χρήστο Σπίρτζη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων. Από την πλευρά του Υπουργού επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον για ενεργή συμμετοχή του Υπουργείου στην υπόθεση της αναστύλωσης του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας και η εξασφάλιση του απαιτούμενου κονδυλίου, ενώ όσον αφορά τη βελτίωση των προσβάσεων προς την περιοχή των Τζουμέρκων, δεσμεύτηκε για την εκπόνηση, καταρχάς, της γεωτεχνικής και τεχνικής μελέτης βελτίωσης της 2ης Επαρχιακής Οδού (τμήμα Πλάκα – Πράμαντα). Ο Δήμαρχος είχε επίσης την ευκαιρία συνεργασίας με το Γραφείο του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Μπαλάφα,όπου συζητήθηκαν θέματα – προβλήματα καθημερινότητας του Δήμου και αναζητήθηκαν οι καταλληλότερες λύσεις για την περιοχή, Η επόμενη συνάντηση θα γίνει με τον κ. Δέδε.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments