Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην Ηγουμενίτσα

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην Ηγουμενίτσα

Igoumenitsa_logo

 

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας είναι δημόσιο σχολείο που παρέχει μετά από 2 χρόνια φοίτησης απολυτήριο Γυμνασίου. Στο Σχολείο μπορούν να εγγραφούν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν ολοκληρώσει τη φοίτηση στο Δημοτικό Σχολείο. Είναι ένα ευέλικτο σχολείο, ειδικά σχεδιασμένο για ανθρώπους που έχουν αφήσει το σχολείο για πολλά χρόνια. Η συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία τούς βοηθά να εξελιχθούν τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Οι εγγραφές θα γίνονται έως και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου,  στον 1ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2665361151.

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments