Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Επιμόρφωση προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

Επιμόρφωση προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

panepisthmio_iwanninwn_arthra[2]

 

Το 2014 η Διεύθυνση Διοικητικού και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ξεκίνησαν συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) – Αυτοτελές Τμήμα Εκπαίδευσης Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας με στόχο την υλοποίηση δράσεων επιμόρφωσης των υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από τον Οκτώβριο του 2014 έως τον Απρίλιο του 2015 υλοποιήθηκαν 4 κλειστά επιμορφωτικά προγράμματα του ΕΚΔΔΑ, στα οποία συμμετείχαν συνολικά 117 υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Τον Οκτώβριο του 2015, μετά από πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου, υλοποιήθηκε νέο κλειστό επιμορφωτικό πρόγραμμα του ΕΚΔΔΑ, στο οποίο συμμετείχαν από κοινού 28 υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του ΤΕΙ Ηπείρου, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

Τα προγράμματα επιμόρφωσης του ΕΚΔΔΑ πραγματοποιήθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Παιδείας, Παράδοσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης «Σταύρος Νιάρχος» στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ευχαριστεί το ΕΚΔΔΑ και προσβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας τους με την υλοποίηση νέων δράσεων επιμόρφωσης του προσωπικού του.

 

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments