Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκπαίδευση / ΕΥΧΕΣ ΒΟΥΛΑΣ ΤΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΕΥΧΕΣ ΒΟΥΛΑΣ ΤΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Από Χάρης Δάφλος–

“Με την ευχή όλοι οι υποψήφιοι στις πανελλαδικές εξετάσεις να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των Λυκείων φρόντισε το προηγούμενο διάστημα ώστε οι σχολικές μονάδες να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα.

Για το λόγο αυτό έγιναν μια σειρά παρεμβάσεων τόσο στις κτιριακές εγκαταστάσεις όσο και στον απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων υλικοτεχνικό εξοπλισμό των σχολείων – εξεταστικών κέντρων, με στόχο η διαδικασία των πανελλαδικών να κυλήσει απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα, ιδίως για τους υποψήφιους μαθητές αλλά και για τους καθηγητές – επιτηρητές.

«Σαν σχολική επιτροπή μεριμνήσαμε, όπως κάθε χρόνο, ώστε τα σχολεία μας να είναι πανέτοιμα να υποδεχτούν τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Οι εξετάσεις αυτές μπορεί να είναι ένας σταθμός στη ζωή ενός νέου ανθρώπου, σίγουρα όμως δεν είναι η μοναδική, πόσο μάλλον η τελευταία ευκαιρία του. Εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους», τονίζει η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών, Βούλα Τσίλη”.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments