Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024
Αρχική / Διεθνή Νέα / Η Χίλαρι Κλίντον ανακοινώνει την διεκδίκηση του χρίσματος

Η Χίλαρι Κλίντον ανακοινώνει την διεκδίκηση του χρίσματος

Μεθαύριο Κυριακή η ανακοίνωση για την διεκδίκηση του χρίσματος  του Δημοκρατικού Κόμματος

hillary klinton

Η Χίλαρι Κλίντον σχεδιάζει να ανακοινώσει μεθαύριο Κυριακή την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος ώστε να είναι υποψήφια για την προεδρία το 2016, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς στέλεχος των Δημοκρατικών προσκείμενο στο δικό της στρατόπεδο.

Η ανακοίνωση θα γίνει με βίντεο μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης. H πρώην υπουργός Εξωτερικών και σύζυγος του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον έχει ήδη τεράστια απήχηση και θεωρείται η επικρατέστερη υποψήφια για το χρίσμα.

Μετά την ανακοίνωση, η Κλίντον σχεδιάζει να ταξιδέψει σε πολιτείες-κλειδιά, στην Άιοβα και στο Νιου Χάμσιρ, ανέφερε η ίδια πηγή, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Η Κλίντον ως τώρα τουλάχιστον δεν μοιάζει να έχει σοβαρό ανταγωνισμό για το χρίσμα. Ο Τζιμ Γουέμπ, πρώην γερουσιαστής εκλεγμένος στη Βιρτζίνια, και ο Μάρτιν ο Μάλεϊ, πρώην κυβερνήτης στην πολιτεία Μέριλαντ, είναι ανάμεσα στους λιγοστούς Δημοκρατικούς που έχουν κάνει βήματα για τη διεκδίκηση του χρίσματος μέχρι στιγμής.

Το γεγονός ότι η Κλίντον θα στηριχτεί στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης θυμίζει τις τακτικές τις οποίες είχε αξιοποιήσει ο Μπαράκ Ομπάμα το 2008, όταν προσέλκυσε έτσι το ενδιαφέρον των πολιτών και συγκέντρωσε τεράστια ποσά χάρη σε μικρές δωρεές.

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments