Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Θ. Μπέγκας: «Να παλεύουμε με αισιοδοξία και αλληλεγγύη γιατί οι καιροί το επιτάσσουν» -Παιδικές φωνές, μουσικές και κάλαντα στο Δημαρχείο Ιωαννίνων  

Θ. Μπέγκας: «Να παλεύουμε με αισιοδοξία και αλληλεγγύη γιατί οι καιροί το επιτάσσουν» -Παιδικές φωνές, μουσικές και κάλαντα στο Δημαρχείο Ιωαννίνων  

Χριστούγεννα- Μεραρχία -παιδάκιαΧριστουγεννα- χορευτικόχορόςΧριστούγεννα-ΦιλαρμονικήΧριστούγεννα-χορευτικόΑπό:Γιώργος Γκόντζος—-Παιδικές φωνές, μουσικές και κάλαντα «γέμισαν» την παραμονή των Χριστουγέννων το Δημαρχείο Ιωαννίνων.

Παρέες παιδιών έψαλαν από το πρωί τα κάλαντα κι αντάλλασαν ευχές με το Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα, τους αιρετούς και το προσωπικό του Δήμου, ενώ η Μπάντα της 8ης Μεραρχίας, η Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών και το Χορευτικό Τμήμα του Πνευματικού Κέντρου, δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

 

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, ευχήθηκε σε όλους όσοι επισκέφτηκαν σήμερα το Δημαρχείο, αλλά και σε όλους τους συνδημότες και τους επισκέπτες της περιοχής, «χρόνια πολλά, με υγεία και δύναμη για τους ίδιους και τις οικογένειες τους και με αλληλεγγύη γιατί οι καιροί το επιτάσσουν».

Όπως είπε ο κ Θ. Μπέγκας,«στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, πρέπει όλη η κοινωνία να είμαστε κοντά και να δίνουμε δυνάμεις ο ένας στον άλλο, με την ελπίδα ότι θα ξημερώσει μια καλύτερη χρονιά για τη χώρα μας.

Πρέπει να έχουμε αισιοδοξία, πρέπει να παλεύουμε με αισιοδοξία. Αλλά πρέπει να στέλνουμε και τα μηνύματα στους έχοντες και κατέχοντες, στην κεντρική εξουσία, αλλά και στην Ευρώπη -γιατί πιστεύω ότι η ελπίδα πρέπει να έρθει για όλη την Ευρώπη-  ότι το 2016 θα είναι μια χρονιά ανάπτυξης, δημιουργίας, μείωσης της ανεργίας  (όλα αυτά που μας έχουνε λείψει τα τελευταία χρόνια) για να έχουμε μια αξιοπρεπή διαβίωση σαν Έλληνες πολίτες, σαν Ευρωπαίοι πολίτες».

Αναφερόμενος στο Δήμο Ιωαννιτών, ο Δήμαρχος σημείωσε ότι δεν είναι οι μέρες για να αναφερθούνε γενικότερα ζητήματα δράσης του Δήμου κι εντόπισε την αναφορά του στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, λέγοντας πως «ο Δήμος από την πλευρά του, αυτό που πιστεύω ότι απέδειξε έμπρακτα το 2015 σε ότι αφορά την κοινωνική αλληλεγγύη και την ενίσχυση των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να το πράττει και στη νέα χρονιά. Να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτόν τον τομέα».

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments