Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Τα Γιάννενα στους κορυφαίους προορισμούς των φετινών γιορτών  

Τα Γιάννενα στους κορυφαίους προορισμούς των φετινών γιορτών  

24a084dc22d344ca1edd3be8a17058b0_720x560Από:Γιώργος  Γκόντζος

 

Ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς των φετινών γιορτών για την Ελλάδα αναδεικνύονται τα Γιάννενα, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, με το Δήμαρχο Ιωαννίνων να εκφράζει τη χαρά του για το γεγονός, επισημαίνοντας ότι αρχίζουν να φαίνονται τα θετικά αποτελέσματα μιας επιτυχημένης συνεργασίας του Δήμου με όλους τους φορείς και τους επαγγελματίες του κλάδου.

Ερωτηθείς σχετικά για την πολύ θετική εικόνα που έρχεται από τις πανελλαδικές αναφορές στην πόλη ως top προορισμό και από τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία που αγγίζουν την πληρότητα, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, δήλωσε σχετικά:

«Θα το πω για άλλη μια φορά αυτό που επαναλαμβάνουμε από την πρώτη μέρα ως Δημοτική Αρχή: όταν αποφασίζουμε να δουλέψουμε σαν μια γροθιά, όταν ξέρουμε να συνεργαζόμαστε, πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα.

Αυτή η στρατηγική, αυτό το «δόγμα» του Δήμου Ιωαννιτών εφαρμόζουμε  εδώ και ένα χρόνο σε αυτό που λέμε τουριστική ανάπτυξη και τουριστική προβολή της περιοχής μας.

Είμαστε σε μια συνεχή συνεργασία με όλους τους φορείς και όλους τους επαγγελματίες οι οποίοι ασχολούνται με τον τουρισμό. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή εισπράττουμε μια πρώτη εικόνα των αποτελεσμάτων μιας επιτυχούς συνεργασίας.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλες οι πληροφορίες λένε ότι τα Γιάννενα είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς φέτος για την Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη.

Εμείς δεν θέλουμε ως Δημοτική Αρχή να πάρουμε τη «δόξα», θέλουμε να τη μοιράσουμε αυτή τη επιτυχία με όλους τους φορείς που χέρι-χέρι παλέψαμε και παλεύουμε συνεχώς.

Καλωσορίζω όλους τους ταξιδιώτες που έρχονται αυτές τις μέρες στα Γιάννενα και τους ευχαριστώ που επέλεξαν την περιοχή μας ως προορισμό. Εμείς από την πλευρά μας ως Δημοτική Αρχή θα κάνουμε ότι μπορούμε για να γινόμαστε κάθε μέρα ένας ακόμη πιο ελκυστικός προορισμός».

Δείτε Επίσης

Δ.Παπαγεωργίου-Δεν πρόκειται να παρέμβω στις διαδικασίες καμιάς παράταξης.

  Από:Γιώργος  Γκόντζος([email protected])—- Συνέντευξη στην οποία κατέθεσε  τις απόψεις  του για επίκαιρα ζητήματα του δήμου, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments