Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Καλαμάτα: Παρέλαση με μαύρα περιβραχιόνια εις μνήμην του Β. Γιακουμάκη

Καλαμάτα: Παρέλαση με μαύρα περιβραχιόνια εις μνήμην του Β. Γιακουμάκη

Ακυρώθηκαν πολλές παρελάσεις λόγω της έντονης βροχόπτωσης

kalamata2

Μαθητές του 1ου γενικού λυκείου της Καλαμάτας έλαβαν μέρος στην παρέλαση της πόλης φορώντας μαύρα περιβραχιόνια εις μνήμην του άτυχου νεαρού Βαγγέλη Γιακουμάκη που έβαλε τέλος στην ζωή του.

Οι μαθητές έστειλαν έτσι ένα σαφές μήνυμα κατά του «bullying» και τίμησαν την μνήμη του σπουδαστή κερδίζονται το χειροκρότημα του κόσμου.

Την ίδια ώρα δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Τρίπολη, τη Σπάρτη, το Άργος και το Λεωνίδιο, αφού οι κακές καιρικές συνθήκες με την συνεχή βροχόπτωση και το κρύο, ανάγκασαν τις αρχές να πάρουν αυτή την απόφαση.

Επίσης λόγω της κακοκαιρίας στο Ναύπλιο, αποφασίστηκε η μη συμμετοχή των μαθητών και παρέλασαν μόνο στρατιωτικά τμήματα.

Ο υπουργός αναπληρωτής για θέματα διαφάνειας Παναγιώτης Νικολούδης, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Σπάρτη, με δηλώσεις του σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφερε ότι, «το να βρίσκεσαι στην Σπάρτη και μόνο, σημαίνει πάρα πολλά πράγματα. Από εκεί και πέρα το μήνυμα από τη Σπάρτη είναι ενότητα, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία».

kalamata1

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments