Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κ.Τασούλας (ΝΔ)-Τώρα τι κάνουμε; Απλούστατα τώρα συγκρίνουμε

Κ.Τασούλας (ΝΔ)-Τώρα τι κάνουμε; Απλούστατα τώρα συγκρίνουμε

images

«Δεν έχει πλέον νόημα να καταψηφίζουμε.  Στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου αξίζει να ψηφίσουμε.  Είδαμε πως η Ευρώπη, η ευρωζώνη, το ευρώ, τα ευρωπαϊκά κονδύλια, είναι η πιο χειροπιαστή πραγματικότητα για την χώρα μας.  Όλα τα άλλα, Κίνα, Ρωσία, Βενεζουέλα, Ινδίες αποδείχθησαν χίμαιρες.Τα επιδίωξε η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και δεν προέκυψαν.  Και για να μην συμβεί το ίδιο που φοβόμασταν και εμείς, φθάσαμε στο νέο, στο τρίτο μνημόνιο.  Που δεν ήταν αναπόφευκτο.  Που δεν χρειαζόταν, αλλά που προέκυψε γιατί έπρεπε και ο κ.Τσίπρας να «σπάσει τα μούτρα του», με τεράστιο κόστος για τη χώρα.  90 δις ευρώ προστέθηκαν στο χρέος, 14 δις ευρώ νέα μέτρα, κλειστές τράπεζες, αύξηση νέα της ανεργίας.  Και τώρα;  Τα αγνοούμε αυτά; Τα συγχωρούμε;  Συνεχίζουμε να καταψηφίζουμε εκείνους που τα προέβλεψαν και δεν εισακούσθηκαν, γιατί οι μειώσεις μισθών και συντάξεων που επέβαλαν αναγκαστικά για να κρατηθεί η Ελλάδα στην Ευρώπη τους έκανε στα μάτια πολλών πολιτικά τιμωρητέους για πάντα;

Τώρα τι κάνουμε;  Απλούστατα τώρα συγκρίνουμε.  Ποιοι είπαν την αλήθεια;  Ποιοί είπαν ψέμματα;  Ποιοι χειροτέρεψαν τα πράγματα;  Η Ν.Δ προβάλει ήδη ως η ορθότερη λύση για τη διαχείριση της νέας πραγματικότητας.  Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ.Ε.Μεϊμαράκης προτάσσει τη συνεργασία, τη συναίνεση και τη βελτίωση του νέου μνημονίου με τρόπο πειστικό.

Ο κ.Τσίπρας επιχειρεί απλώς να διχάσει το λαό για να κρατηθεί εκλογικά.  Δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να διχάζει.  Δικάζει το παρελθόν αντί να διαχειρίζεται το παρόν.  Εμείς προτείνουμε την εθνική συνεννόηση ως μόνη λύση για την οριστική έξοδο από την κρίση.  Αυτό η Ν.Δ. ως πρώτο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές μπορεί να το επιτύχει, μπορεί να το επιβάλει».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ.Κώστας Τασούλας σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό STAR των Γρεβενών χθές.  Ο κ.Κ.Τασούλας περιόδευσε στα Γρεβενά εκπροσωπώντας το κόμμα της Ν.Δ.

Εν τω μεταξύ συνεχίζει τις περιοδείες και τις επαφές του στο νομό Ιωαννίνων.  Επισκέφθηκε τη Μπεστιά, το Ρωμανό, τα Δερβίζιανα, τους Γεωργάνους, την Αχλαδέα, τους Βαριάδες και την Κοπάνη, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους της περιοχής για την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας όπως την εκφράζει και την εγγυάται η Ν.Δ.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments