Δευτέρα , 15 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Μία ακόμα όμορφη μπασκετική παράσταση πρόσφερε το IBC. Επικράτησε του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με 75-55

Μία ακόμα όμορφη μπασκετική παράσταση πρόσφερε το IBC. Επικράτησε του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με 75-55

pas-ibcΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Μία ακόμα όμορφη μπασκετική παράσταση πρόσφερε το IBC στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ με 55-75.

Με υποδειγματική αμυντική συμπεριφορά και με τον Χαντέλη (22π.) να οδηγεί το σκορ, η ομάδα του Σταύρου Βλάχου πήρε τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, πάτησε… γκάζι στο γ’ δεκάλεπτο και κατάφερε να επικρατήσει δίχως προβλήματα, σε μια από τις καλύτερες και πιο πειστικές εμφανίσεις της τη φετινή σεζόν.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο, όπου τα πάντα είχαν σχεδόν κριθεί, δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Πλέον, το IBC μετράει 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και υποδέχεται στο ντέρμπι κορυφής την επόμενη Κυριακή (27/11, 15:00) τους Ιππότες Κέρκυρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χθεσινό αγώνα από πλευράς IBC δεν αγωνίστηκαν οι Ματσάγγας και Τσιρώνης μετά από προφορική συμφωνία που υπήρχε με τον ΠΑΣ Γιάννινα από το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου οι δύο παίκτες να πάρουν την ελευθέρας τους, ενώ άριστη ήταν η διαιτησία των κ.κ. Μαντήλα και Τάγκα.

Διαιτησία:  Μαντήλας-Τάγκας

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-14, 23-33, 31-53, 55-75

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ν. Παπανικολάου): Ντούσκος 3(1), Βερβελυθάνος, Καρκαντέλος Σ. 1, Κουλουμπής 6(2), Καραμπίνης, Γιωτάκης, Συνοδινός 4, Μάντζιος 17, Καρκαντέλος Β. 2, Θεοχάρους 14, Μαρούγκας 6, Μπιλανάκης 2

IBC (Σ. Βλάχος): Μπάτης, Μάλλιος 9, Κρικώνης 16, Χαντέλης 22(1), Γούλας, Σιντόρης 4, Μάνος, Κακατσίδης 5(1), Μακρής 8, Κρανής 11(1), Δάσκαλος, Λύγδας

 

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με μέλη του συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ

Συνάντηση με μέλη του αθλητικού συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments