Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών έγινε ο 2ος «ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΦΥΡΙΟΥ»

Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών έγινε ο 2ος «ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΦΥΡΙΟΥ»

DROMOS GIOFYRIOU 2DROMOS GIOFYRIOU 1Από:Γιώργος Γκόντζος–Με την παρουσία πάνω από 2.300 αθλητών από την Άρτα και άλλες περιοχές της χώρας, έγινε χθες με επιτυχία ο 2ος Ημιμαραθώνιος Άρτας «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΦΥΡΙΟΥ». Ο κόσμος της Άρτας για μια ακόμη φορά αγκάλιασε τον αγώνα και έδωσε δυναμικό «παρών», δείχνοντας ότι χρόνο με το χρόνο η διοργάνωση αυτή γίνεται θεσμός και κατέχει σημαντική θέση στο ετήσιο ημερολόγιο των αγώνων πανελλαδικά.

Ο ανταγωνισμός σε όλους τους αγώνες ήταν έντονος, ενώ οι συμμετοχές και στους πέντε τύπους των αγώνων, αλλά ειδικά στα 5 χιλιόμετρα τρεξίματος και στα 5 χιλιόμετρα περπατήματος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας ότι το δρομικό κίνημα και ο μαζικός αθλητισμός στην Άρτα μπορούν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο.

Οι εκδηλώσεις για τον 2ο «ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΦΥΡΙΟΥ» ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου με βραβεύσεις παλαιών Αρτινών αθλητών που συμμετείχαν με επιτυχία σε αγώνες δρόμου, ημιμαραθωνίους, μαραθωνίους και υπεραποστάσεις.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Παναγιώτης Παπαχρήστος – ΣΤΙΒΟΣ, Μαρίνα Σκορδή –ΣΤΙΒΟΣ, Νίκος Νικολάου– ΣΤΙΒΟΣ, Δημήτριος Πλεύρης – ΣΤΙΒΟΣ, Μαριάνθη Τζαλοκώστα– ΣΤΙΒΟΣ, Λάμπρος Πανάγος– ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ, Χρήστος Παππάς– ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, Άγγελος Πανούτσος– ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ, Ελπίδα Γιώτη– ΔΡΟΜΟΣ/ΒΟΥΝΟ, Περικλής Ασπρούδης –ΔΡΟΜΟΣ/ΒΟΥΝΟ. Επίσης βραβεύτηκε ο Σύλλογος Α.Σ. Πύρρος Άρτας για τις πρόσφατες Πανευρωπαϊκές διακρίσεις αθλητριών του στο Μεσογειακό πρωτάθλημα Ρυθμικής Αισθητικής Γυμναστικής.

Ο Δήμος Αρταίων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους εθελοντές, τους χορηγούς, την Αστυνομία, το ΈΚΑΒ, την Πυροσβεστική, τον Ιατρικό Σύλλογο, την ΔΟΑΚ, τα ΜΜΕ, τους υπαλλήλους του Δήμου, τους συλλόγους, τα σχολεία και όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του 2ου «ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΦΥΡΙΟΥ», καθώς βέβαια και τους συμμετέχοντες, αλλά και τους Αρτινούς και τις Αρτινές που αγκάλιασαν τον αγώνα. Να σημειωθεί ότι τα έσοδα από την συμμετοχή των αθλητών (στον ημιμαραθώνιο) θα διατεθούν στο Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αρταίων.

Δείτε Επίσης

Δ.Παπαγεωργίου-Δεν πρόκειται να παρέμβω στις διαδικασίες καμιάς παράταξης.

  Από:Γιώργος  Γκόντζος([email protected])—- Συνέντευξη στην οποία κατέθεσε  τις απόψεις  του για επίκαιρα ζητήματα του δήμου, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments