Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Μιά όμορφη γιορτή για τους αθλητές του 2ου ITFCUP που διεξάγεται στα Γιάννινα

Μιά όμορφη γιορτή για τους αθλητές του 2ου ITFCUP που διεξάγεται στα Γιάννινα

afisa (1)Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])Μήνυμα του προέδρου της ΕΦΟΑ Σπύρου Ζαννιά-Ικανοποιημένοι όλοι από εγκαταστάσεις και φιλοξενία

Τους αθλητές απο όλες τις χώρες που συμμετέχουν στο 2οITFCUP υποδέχτηκαν την Δευτέρα το βράδυ, σε ένα επίσημο δείπνο, το Δ.Σ. και τα μέλη του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων.

 Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (Ο.Α.Ι. ) διοργάνωσε μια όμορφη γιορτή σε ένα υπέροχο χώρο που ενθουσίασε απο την πρώτη στιγμή τους αθλητές που σημετέχουν στην διοργάνωση.

Ο πρόεδρος Κώστας Ευθυμίου, η αντιπρόεδρος αλλά και το σύνολο των μελών του Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης ήταν όλοι εκεί, για να συνομιλήσουν με τους αθλητές και να τους καλωσορίσουν με τον πιο εγκάρδιο τρόπο.

Κατά την διάρκεια της αθλητικής γιορτής αναγνώστηκε και το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Σπύρος Ζαννιάς.

Στο μήνυμα το Δ.Σ. του ΕΦΟΑ ανέφερε: «Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ και ολόκληρης της οικογένειας του τένις θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαρίσης Ιωαννίνων και τον πρόεδρο του Κώστα Ευθυμίου για την άψογη διοργάνωση στα Γιάννενα. Η όμορφη πόλη, ο συνεπής πληθυσμός και το μοναδικό περιβάλλον του πάρκου Πυρσινέλλα προβάλλουν τη χώρα μας στις τέσσερις ηπείρους. Πιστεύω οτι το πρωτάθλημα θα μείνει «προίκα» στην πόλη για τα επόμενα χρόνια και θα αναβαθμίζεται διαρκώς. Έυχομαι τα έπαθλα να έχουν και ελληνικό χρώμα αλλά πάνω απο όλα εύχομαι καλή επιτυχία στους φιλοξενούμενούς μας και να έρχονται ευχάριστα ξανά και ξανά στις διοργανώσεις μας» κατέληξε.

Η γιορτή συνεχίστηκε με όμορφες στιγμές ενω οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εδέσματα και κρασί και να χαλαρώσουν λίγο πριν μπουν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΗΓΗ:2οITFCUP

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments