Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΥΑΙ χάρη στο νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας

Μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΥΑΙ χάρη στο νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα” αναφέρονται τα εξής:

Στην απόφαση να προχωρήσει στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, προχώρησε την Τετάρτη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ.

Η απόφαση αυτή αποτελεί ουσιαστικά συμπλήρωση του αιτήματος της δικής μας Δημοτικής Αρχής, η οποία ενέκρινε την πρόσληψη αρχικά 19 ατόμων και εν συνεχεία άλλων 10 και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πόσο σωστά δομήθηκε ο ισχύων Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. ο οποίος πολεμήθηκε σθεναρά από την αντιπολίτευση και σημερινή Δημοτική Αρχή.

Χωρίς την ακριβή περιγραφή των προσόντων πρόσληψης κάθε ειδικότητας, δεν θα μπορούσαμε να προβούμε όχι μόνο στην υποβολή του συμπληρωματικού αιτήματος για προσλήψεις, αλλά ούτε καν στην υποβολή του αρχικού αιτήματος πριν από 2 χρόνια.

Επιπλέον, με το συμπληρωματικό αυτό αίτημα αναδεικνύεται η ανάγκη για ανανέωση του προσωπικού της Δ.Ε.Υ.Α.Ι., με νέους υπαλλήλους οι οποίοι θα είναι καταρτισμένοι και με όρεξη για δουλειά, πρωταρχικός στόχος και της εθελούσιας εξόδου, την οποία η σημερινή Δημοτική Αρχή πολέμησε με σθένος.

Τέλος, το συμπληρωματικό αυτό αίτημα προσλήψεων αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη ότι η δική μας Δημοτική Αρχή εξορθολόγησε και βελτίωσε τα οικονομικά της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε να είναι δυνατή η πρόσληψη 20 επιπλέον ατόμων, χωρίς να δημιουργείται κανένα απολύτως πρόβλημα στον προϋπολογισμό της.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments