Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Διεθνή Νέα / Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος γλίστρησε και έπεσε κι έπεσε σε φράχτη (φωτό & βίντεο)

Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος γλίστρησε και έπεσε κι έπεσε σε φράχτη (φωτό & βίντεο)

Υπάρχουν ελαφρά τραυματίες

laguardia2

Επιβατικό αεροσκάφος τύπου MD – 88 της εταιρείας «Delta», που εκτελούσε το δρομολόγιο Ατλάντα – Νέα Υόρκη, βγήκε εκτός διαδρόμου και προσέκρουσε σε φράχτη λίγο μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια.

Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αμερικανικά ΜΜΕ, το αεροσκάφος γλίστρησε επάνω σε πάγο, στο διάδρομο, μετά την προσγείωσή του. Ειδικά συνεργεία από το αεροδρόμιο έσπευσαν και συνέδραμαν στην άμεση εκκένωση του αεροσκάφους.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι υπάρχουν ελαφρά τραυματίες. Χιονίζει στη Νέα Υόρκη και η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη.

Εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος της πόλης της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι δε διαθέτει πληροφορίες για την ύπαρξη τραυματιών.

Οι επιβάτες κατάφεραν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος με τη βοήθεια των τσουληθρών έκτακτης ανάγκης και έχουν μεταφερθεί με λεωφορεία στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου, προσέθεσε η Delta, που από την πλευρά της δεν κάνει αναφορές για τραυματίες.

Πριν από το ατύχημα η κακοκαιρία που πλήττει τη Νέα Υόρκη προκάλεσε την ακύρωση ενός 40% των πτήσεων προς το Λα Γκουάρντια, σύμφωνα με τον ιστότοπο που καταγράφει τις πτήσεις Flightaware.

laguardia1

laguardia

 

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments