Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Νίκος Νικολόπουλος : « Θα στηρίζω την Κυβέρνηση αλλά θα ελέγχω την εξουσία. Έχω απαντήσει με την συμπεριφορά μου όταν παράτησα την υπουργική καρέκλα…»

Νίκος Νικολόπουλος : « Θα στηρίζω την Κυβέρνηση αλλά θα ελέγχω την εξουσία. Έχω απαντήσει με την συμπεριφορά μου όταν παράτησα την υπουργική καρέκλα…»

sunenteuksi-tupou-tou-nikos-nikolopoulosΟ Νίκος Νικολόπουλος Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) σχολιάζει τα εσωκομματικά της ΝΔ και απαντά σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνη Γεωργιάδη τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Τι δουλειά έχω εγώ, ένας αυτοδημιούργητος με τον Μητσοτάκη; Πρέπει και εκείνος όμως να πει δημόσια ότι δεν θέλει να έχει δουλειά με τον Χριστοφοράκο, με μιζαδόρους και λαδωμένους ποντικούς. Η ανάδειξη του νέου Προέδρου είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τη ΝΔ να αλλάξει ταυτότητα και να πάρει διαζύγιο από τη διαπλοκή…». Ο Νίκος Νικολόπουλος, υποστήριξε ακόμη πως θα κατακλυσμιαίες οι αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό όταν έρθει ο νόμος για την απλή αναλογική, τονίζοντας ότι θα διαφοροποιηθεί εάν κάτι ξεπερνά τις ιδέες του. «« Θα στηρίζω την Κυβέρνηση αλλά θα ελέγχω την εξουσία. Έχω απαντήσει με την συμπεριφορά μου όταν παράτησα την υπουργική καρέκλα για να αντισταθώ και τώρα θα κάτσω στα τέσσερα. Είπα όχι σε Σαμαρά και Καραμανλή και τώρα θα κάνω πίσω; Ας πάνε αυτά να τα πουν σε άλλα παιδάκια…».

Ακούστε τη συνέντευξη…

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments