Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων /  Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης  του Ναού των Αγίων Αποστόλων στην Πρέβεζα.

 Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης  του Ναού των Αγίων Αποστόλων στην Πρέβεζα.

DSCN1786Από:Γιώργος Γκόντζος–Μετά από συντονισμένες προσπάθειες    του Συλλόγου Αγίων Αποστόλων  , την συγκινητική ανταπόκριση των συμπολιτών  και την  ανιδιοτελή προσφορά των επαγγελματιών  γίνεται πράξη η ανέγερση του  φερώνυμου Ιερού Ναού  στο δάσος των Αγίων Αποστόλων στην Πρέβεζα.

Ο  υπό ανέγερση Ναός θα καλύψει το κενό που άφησε μετά την κατάρρευσή του ο ιστορικός Ναός των Αγίων Αποστόλων  ο οποιος αποτελούσε και αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή.

Οι εργασίες   πραγματοποιούνται   με την υπ. αριθμ.55/2015 άδεια ανέγερσης από την Πολεοδομία του Δήμου Πρέβεζας , ενώ έως τώρα έχει τοποθετηθεί ο σκελετός (πεδιλοδοκός)  εν αναμονή του Ελεγκτή Δόμησης.

Η επίσημη τελετή θεμελίωσης θα πραγματοποιηθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πρεβέζης   Χρυσόστομο την Κυριακή 15-5-2016   και ώρα 18.00”.

Από τις προσφορές των πολιτών έχουν συγκεντρωθεί περίπου  12 χιλιάδες ευρώ ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη  λαχειοφόρος  με πλούσια δώρα για την ενίσχυση της  όλης προσπάθειας.

Ο Σύλλογος Αγίων Αποστόλων με την ευκαιρία αυτή ευχαριστεί ιδιαίτερα τους:

1.Διονύση Καλλίνικο μελετητή  και επιβλέποντα ανέγερσηςς

2.Α/φούς   Καλλίνικου για την τοποθέτηση σιδηροκατασκευής.

3.Τον τοπογράφο Βράκα Κωσταντίνο.

4.Τους Α/φούς Μπεϊντάρη (Χωματουργικές εργασίες)

5.Τον Γεώργιο Μπεϊντάρη  Ηλεκτρολόγο

6.Τον Γεώργιο Ματζαμόρτο  εκτύπωση πινακίδας ανέγερσης.

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments