Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Ο Σύλλογος «Παλιών Γιαννιωτών» στον ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ

Ο Σύλλογος «Παλιών Γιαννιωτών» στον ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ

ZO-1ZO-2

 

Από:Γιώργος Γκόντζος  Χαρά και χαμόγελα μοίρασαν τα μέλη του Συλλόγου «Παλιών Γιαννιωτών» όταν την περασμένη εβδομάδα   επισκέφτηκαν τους τροφίμους του «Ζωγράφειου  Oίκου Eυγηρίας» του Δήμου Ιωαννιτών για να πουν ευχές και να ευχηθούν καλά Χριστούγεννα. Πρόεδρος και μέλη του συλλόγου φέρνοντας «καλούδια» (πίττες, γλυκά κλπ) κράτησαν συντροφιά αρκετές ώρες στους ηλικιωμένους, δίνοντας χαρά στην ευαίσθητη αυτή κοινωνική ομάδα, που το μόνο που της λείπει είναι η ιδιαίτερη προσοχή και συντροφιά. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ζωγράφειου  οίκου ευγηρίας» ευχαριστεί θερμά το  Σύλλογο «Παλιών Γιαννιωτών»  για τις όμορφες στιγμές που χάρισαν στους ηλικιωμένους που φιλοξενούμε. Χρόνια Πολλά.

Δείτε Επίσης

Ε.Κολιοφώτη-“Οι μαθητές μαθαίνουν τι σημαίνει σεβασμός πραγματικά στο περιβάλλον”.Χρυσό βραβείο για το 2ο Δημοτικό Καναλακίου και τη μελέτη για τη δημιουργία ενός “πράσινου” σχολείου.

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Με ειδική αφιέρωση στους εκπαιδευτικούς του 2ου δημοτικού σχολείου Καναλακίου ,στους γονείς αλλά ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments