Κυριακή , 10 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Παρέμβαση πολιτών στη ΔΕΗ για κομμένο ρεύμα σε σπίτι συμπολίτη τους

Παρέμβαση πολιτών στη ΔΕΗ για κομμένο ρεύμα σε σπίτι συμπολίτη τους

Πρόκειται για έναν μεσήλικα μικροπωλητή λαϊκών αγορών, που ζει σε ημικατεστραμμένο από πυρκαγιά σπίτι και σιτίζεται από συσσίτια

 

deh638_071113

Παρέμβαση στη ΔΕΗ, στην οδό Παπαναστασίου, πραγματοποίησαν πολίτες, μέλη του «Συντονισμού κατοίκων και συλλογικοτήτων Τούμπας» για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης του σπιτιού και τη ρύθμιση του λογαριασμού ενός πολύ φτωχού συμπολίτη.

Πρόκειται για έναν μεσήλικα μικροπωλητή λαϊκών αγορών, που ζει σε ημικατεστραμμένο από πυρκαγιά σπίτι και σιτίζεται από συσσίτια.

Το ρεύμα είχε κοπεί αρχικά τον Νοέμβριο του 2013 και αποκαταστάθηκε μετά από παρεμβάσεις των επιτροπών κατοίκων, ενώ την περασμένη εβδομάδα διακόπηκε και πάλι, εξαιτίας της ανεξόφλητης οφειλής, η ηλεκτροδότηση. Μέλη των επιτροπών κατοίκων το επανασυνέδεσαν και σήμερα παρενέβησαν στη ΔΕΗ για να ρυθμιστεί το ζήτημα του λογαριασμού, ύψους 1300 ευρώ.

Ο λογαριασμός εκδιδόταν σε όνομα συγγενή του και πλέον θα εκδίδεται στο όνομά του, προκειμένου να ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο και να μπει σε ένα διακανονισμό με τη ΔΕΗ που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές οικονομικές δυνατότητές του, ώστε να μην του ξανακόψουν το ρεύμα.

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments