Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Περιοδεία της παράταξης «Ήπειρος Όλον» μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Δημητρίου στην πόλη της Πρέβεζας.

Περιοδεία της παράταξης «Ήπειρος Όλον» μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Δημητρίου στην πόλη της Πρέβεζας.

Σε ανακοίνωση της παράταξης”Ήπειρος Όλον” αναφέρονται τα εξής:

Επίσκεψη στην πόλη της Πρέβεζας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, 20 Μαΐου, πολυμελής αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Ήπειρος Όλον» παρουσία του υποψηφίου περιφερειάρχη Ηπείρου κυρίου Δημήτρη Δημητρίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε διάφορες περιοχές ανά την Ήπειρο, ενόψει των επικείμενων περιφερειακών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής, 26 Μαΐου. Ειδικότερα, ο κύριος Δημητρίου και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του συλλόγου Αμεα «Η Ελπίδα», στην Πρέβεζα. Κατόπιν μετέβησαν στον λιμένα της πόλης όπου και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του σωματείου φορτοεκφορτωτών, κύριο Βασίλη Κακαβούλη, τον πρόεδρο του σωματείου φορτηγών του λιμένα Πρεβέζης, καθώς και με εκπρόσωπο των ναυτιλιακών πρακτόρων και των λιμενεργατών.

Ακολούθως, πραγματοποίησαν επίσκεψη στις υπηρεσίες της Π.Ε Πρέβεζας, όπου συναντήθηκαν τόσο με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη κύριο Περικλή Βασιλάκη όσο και με τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Στράτο Ιωάννου. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Πρέβεζας, όπου ο κύριος Δημητρίου είχε συνάντηση με τον απερχόμενο, αλλά και εκ νέου υποψήφιο, Δήμαρχο Πρέβεζας κύριο Χρήστο Μπαΐλη και κατόπιν, το νοσοκομείο της πόλης. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με περιοδεία της αντιπροσωπείας της παράταξης «Ήπειρος Όλον» στους δρόμους της αγοράς της Πρέβεζας, όπου και συνομίλησαν με καταστηματάρχες, εμπόρους και πολίτες της Πρέβεζας.

 

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments