Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ζίτσας  

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ζίτσας  

pliakosΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])– Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  αναφέρει:

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Εύχομαι  η  καινούργια χρονιά να φέρει σε όλους μας υγεία, αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον.

Αναμφίβολα το 2016 ήταν μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες και αντιξοότητες είτε σε προσωπικό επίπεδο για τον καθένα, είτε σε συλλογικό. Τα χρόνια της κρίσης αυξάνονται και μαζί με αυτά και τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Όμως κάθε χρόνος που έρχεται οφείλουμε να τον ατενίζουμε με αισιοδοξία, επαναπροσδιορίζοντας στόχους, προτεραιότητες και πρότυπα.

Στο Δήμο Ζίτσας εργαστήκαμε όλο το 2016 σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και τις δυσκολίες που συναντήσαμε. Καταφέραμε με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς εξωραϊσμούς, να σταθούμε δίπλα στον πολίτη και να ανακουφίσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας την καθημερινότητά του.

Με αυτή την αρχή θα πορευτούμε και τη νέα χρονιά. Με σκληρή δουλειά, μαθαίνοντας από τα λάθη και τις παραλείψεις μας και παίρνοντας δύναμη από τη δική σας συμπαράσταση, με τόλμη και αποφασιστικότητα θα αγωνιστούμε για να αντιμετωπίσουμε τα πολλά και δύσκολα που έρχονται.

Στόχος και ευχή μου  για το 2017 είναι  να ενώσουμε όλοι μαζί τις δημιουργικές μας δυνάμεις, να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την παρακμή και την ευτέλεια αναδεικνύοντας  καινούργια πρότυπα που θα δώσουν όραμα και προοπτική στην κοινωνία και κυρίως στη νεολαία μας.    

Με ρεαλισμό και υπηρετώντας την αλήθεια θα πολεμήσουμε την κρίση. Το οφείλουμε εξάλλου στις νέες γενιές που έρχονται.

Εύχομαι και ελπίζω το 2017 να αποτελέσει αφετηρία δημιουργικής αναγέννησης για τον τόπο μας, για την Ήπειρο, για την χώρα μας.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά.» 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments