Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΨΑΛΗ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΨΑΛΗ

kacalΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ  ΚΩΣΤΑ ΚΑΨΑΛΗ

«Αγαπητοί συνδημότες,

Αφήνουμε πίσω μας μία δύσκολη και συνάμα περίεργη, από πολλές απόψεις, χρονιά. Όμως κρατάμε το θετικό στοιχείο ότι καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και βρισκόμαστε σήμερα στην ανατολή της νέας χρονιάς, με την ελπίδα ότι το 2017 θα φέρει μόνο ευχάριστες στιγμές.

Από τον χρόνο που σήμερα τελειώνει, ας κρατήσουμε τις εμπειρίες που είχαμε και την πολύτιμη γνώση που αποκομίσαμε από αυτές, ως «εργαλείο» για το μέλλον.

Η περίοδος που διανύουμε είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον του τόπου και είναι στο χέρι μας να φέρουμε τις αλλαγές που θα φυσήξουν αέρα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Ως δημοτική αρχή δεσμευόμαστε και τη νέα χρονιά να υπηρετούμε με σεβασμό τους ανθρώπους που μας όρισαν να κρατάμε στα χέρια μας τα ηνία του Δήμου αλλά κι όσους βρίσκονται «απέναντί» μας. Το Πωγώνι και οι άνθρωποί του πρέπει να πάρουν τη θέση που τους αξίζει. Με αυτή την αρχή θα πορευτούμε και το 2017 τιμώντας την εμπιστοσύνη σας.

Εύχομαι το 2017 να φέρει την αναγέννηση των ψυχών και του τόπου. Να φέρει σε όλους υγεία, προκοπή και τύχη. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!»

 

                                                                                 Ο Δήμαρχος Πωγωνίου

                                                                                       Κώστας Καψάλης

 

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments