Τρίτη , 26 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Πρόσκληση της Ε.Υ.Δ.Ε.Π. Περιφέρειας για την ενίσχυση ΜμΕ στην ανάπτυξη του e-business και της εξωστρέφειας

Πρόσκληση της Ε.Υ.Δ.Ε.Π. Περιφέρειας για την ενίσχυση ΜμΕ στην ανάπτυξη του e-business και της εξωστρέφειας

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη η προκήρυξη της δράσης «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-business) II», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ήπειρος του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Πρόκειται για μια δράση συνολικής δημόσιας δαπάνης ύψους 2.300.000 ευρώ, που αφορά στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την αποτελεσματική ενσωμάτωση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην λειτουργία των επιχειρήσεων μέσω της ανάπτυξης ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-Business) για την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικής πρότασης θα πρέπει να κυμαίνεται από 5.000€ έως 15.000€.με ένταση ενίσχυσης μέχρι 80% του επιχορηγούμενου προϋπολογισμού.

Η δράση αφορά ενίσχυση επιχειρήσεων για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, ηλεκτρονικών κρατήσεων και πληρωμών, κ.ά., και ειδικότερα:

  • Ø Ηλεκτρονικό Εμπόριο
  • Ø Ηλεκτρονικές Κρατήσεις
  • Ø Εσωτερική Οργάνωση, με την αξιοποίηση ΤΠΕ
  • Ø Διαχείριση Παραγωγής, με την αξιοποίηση ΤΠΕ
  • Ø Ψηφιακή Προβολή –Διαφήμιση- Διαχείριση

Η υποβολή των επενδυτικών σχεδίων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) ξεκίνησε στις 20/06/2019 και ολοκληρώνεται στις 09/09/2019 ώρα 15.00

Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση παρέχονται από το Γραφείο Πληροφόρησης Κοινού και Ωφελούμενων Δικαιούχων της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Ηπείρου 2014-2020,  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments