Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Στα Τρίκαλα για το τελευταίο παιχνίδι η Προοδευτική

Στα Τρίκαλα για το τελευταίο παιχνίδι η Προοδευτική

Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για την Προοδευτική Περάματος που την Κυριακή (5/5, 12:30) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Τρίκαλα 2011 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.

Η Προοδευτική, που έχει ήδη «κλειδώσει» την παραμονή της στην κατηγορία έχοντας 21 βαθμούς και την 4η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 25 γκολ, θα αγωνιστεί χωρίς το παραμικρό άγχος κόντρα στη θεσσαλική ομάδα που ήδη κατέκτησε επάξια τη 3η θέση και αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν.

Ο Αντώνης Κοζανίτης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με απουσίες εργαζόμενων παικτριών, ωστόσο υπάρχει η προσδοκία για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ομάδα στην τελική κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα.

Σε δηλώσεις του για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής, ο κ. Κοζανίτης σημείωσε: «Την Κυριακή δίνουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τα Τρίκαλα και οφείλουμε να τα δώσουμε όλα προκειμένου να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το βλέμμα μας είναι ήδη στραμμένο στην επόμενη μέρα, καθώς πρόκειται να ξεκινήσει μια αναδιοργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Στόχος μας είναι να φέρουμε την ομάδα πιο κοντά στην πόλη και να πλαισιώσουμε το υπάρχον ρόστερ με νεαρές ταλαντούχες παίκτριες τόσο από τη πόλη μας όσο και από την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. Έχουμε ήδη τσεκάρει κάποιες περιπτώσεις παικτριών με ταλέντο που σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες, έμπειρες πλέον παίκτριές μας, θα καταφέρουν να ενσωματωθούν γρήγορα και να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις της Α’ Εθνικής. Μας περιμένει πολλή δουλειά αν θέλουμε τη νέα χρονιά η ομάδα μας να είναι ανταγωνιστική και να θέσει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον».

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments