Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Συνελήφθησαν στην Εγνατία Οδό, δύο ημεδαποί, οι οποίοι μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 54 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν στην Εγνατία Οδό, δύο ημεδαποί, οι οποίοι μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 54 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Συνελήφθησαν,  στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της Τύριας Ιωαννίνων), από αστυνομικούς της Μικτής Ομάδας Συνοριακής Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 54 και 34 ετών, οι οποίοι μετέφεραν με σκοπό τη διακίνηση, μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην παραπάνω περιοχή και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, όπου βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, (3) σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (54) κιλών και (200) γραμμαρίων.

Συνολικά, κατασχέθηκαν:

  • (23) δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (54) κιλών και (200) γραμμαρίων,
  • το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 34χρονου ημεδαπού,
  • δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments