Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Συνεχίζονται οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Οικοδόμων Ιωαννίνων

Συνεχίζονται οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Οικοδόμων Ιωαννίνων

syndikato-ekloges-gianninaΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Η εφορευτική επιτροπή του Συνδικάτου Οικοδόμων Ιωαννίνων σε ανακοίνωσή της αναφέρεται στις αρχαιρεσίες του Συνδικάτου οι οποίες άρχισαν χτες και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο και τονίζει τα εξής:

“Συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα η μαζική συμμετοχή των Οικοδόμων στις Αρχαιρεσίες του Συνδικάτου μας.

Ένα πραγματικό μελίσσι κινείται στο Εργατικό Κέντρο, ψηφίζουν οι συνάδελφοι, παίρνουν την ανακοίνωση για να ενημερώσουν κι άλλους συναδέλφους, επικοινωνούν με άλλους συναδέλφους. Όλοι ενδιαφέρονται για να αυξηθεί η συμμετοχή των ψηφισάντων.

Οι συνάδελφοι δείχνουν και  μ’αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη τους στο Συνδικάτο, στη δική μας οργάνωση, το δικό μας μετερίζι του αγώνα. Καταλαβαίνουν από την πείρα τους ότι είναι συμφέρον όλων μας το δυνάμωμα του Συνδικάτου και συνολικά του Εργατικού Κινήματος.

Δίνουν απάντηση στους διάφορους ψιθυριστές που προβοκάρουν τις εκλογές και προσπαθούν να αποτρέψουν τους συναδέλφους να συμμετέχουν με φθηνά και ευτελή επιχειρήματα όπως «τι το θες το Συνδικάτο; Ότι και να γίνει οι ίδιοι θα εκλεγούν κλπ.»

Καλούμε τους Οικοδόμους των Ιωαννίνων να στείλουν όλους αυτούς που πολεμούν το Συνδικάτο μας στα αζήτητα της ιστορίας. Να τους παρακάμψουν όπως έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια και να κάνουν το καθήκον τους να δυναμώσουμε την οργάνωσή μας.

Συνεχίζουμε Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή 3.30μ.μ. – 9.00μ.μ. και Σάββατο 8.00π.μ. – 3.00μ.μ.

Όλοι μαζί. Κανένας μόνος του. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Δίνουμε δύναμη  στη δύναμή μας. Δυναμώνουμε το Συνδικάτο μας.”

 

 

Δείτε Επίσης

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων αναδεικνύουν ζητήματα των ΑμεΑ, θετικές πρωτοβουλίες και τονίζουν : Θέμα παιδείας η στάση των συμπολιτών μας

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- Θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments